✿Apa Lagilah Nie✿

yiehuuuuu...
hari nie de SEMINAR PEMURNIAN BAGI KETUA PEMBANTU TADBIR/PEMBANTU TADBIR bersama KAPTEN di SMK Bandar Baru Serting, N.9

hurmmmm seawal pagi adeq dah hantar aku ke sne..
haishhhhh mata awal2 pg mengantuk.. maklum r hari senin kan,. heheheh

ermmmmm trus menuju ke tempat yg di tuju... haishhh aku xkenal sape2 pon kat dlm dewan nie.. ngeeeeee blurrr sekejap.. sedekahkan senyuman.. heheheh

so pagi2 dengar ceramah ok lah sgt2. sebab bab kewangan seronok lol.. tambah2 aku nye kewangan sekolah xsettle lagi & byk yg aku tak tahu.. haishhhh mukan xbley belajar tapi kepala otak aku jadi sakit sbb kne tanggung kje org yg wt TAIK.. chettt BUSUK@ tgglkan kat aku.. dh le aku sorang2 yg lain Pembantu Am je.. nasib badan lol...

Bile part Stok aku dh longlai.. menguap je manjang.. berbiji2 gula aku dh telan nasib xtercekik.. huhuhu dlm mata aku ngah layu tetibe mamat depan aku dok senyum2.. haishhhh ke dia nampak aku hampir2 tido.. MALU nye.. hheheheh.. so aku pon tersenyum lah.. senyum2 kambinglah katakan... hahahha.. so balas2 pandang plak.. jeling2 main2 mata.. alahaiiii mamat nie nk goda aku ke hape or aku je perasan khakhakhakha.. layan je babe asal aku xngntok..

"Hai awak..."Blurppppp ade sore tegor time lunch.. aisehhhhh sudah dtg plak... mau sesi kenalan ke hape nie.. hushhhhh.. malu2 kucing aku dah nie.. maka dia pon duduk sambil borak2 ngn senior2 lain.. aku dok perhati je lah.. ape di ty aku jwb sepatah sepatah je.. namo ulas pape.. glurppp cnfrm esok dia call sekolah... aisehmen.. damn.. (hahahha berangan je aku nie)

So sambung seminar.. bab perkhidmatan plak.. adeyyyy byknye nye kne blaja.. kje xpenah2 settle... hati memberontak tak mo kje nie.. sampai EXCIDENT lol b4 nie.. last2 fadan muke g lapor diri ngn kaki bersimen & bertongkat..

Now dapat tawaran kje as a Account Exec kat Kuchai Lama.. Hati menari2 nak ke sne.. tapi kaki kne tambat lol.. xmungkin mak abah benarkan aku keluar dr GOV.. OMG tolong lah aku.. hati memberontak tak mahukannya.. penah merasa pegang duit besar lol wen msuk sini jwtn gune SPM.. hushhh sape mahu... uwaaaaaa derita aku...

xpelah dalam pada tu syukur gak walaupon ssh nk terima.. Mahu balik sudah... berangan je kje aku mse seminar petang tadi... papai mamat encem.. hikssss...
tapi belum pon sempat naik kete dpt panggilan sudah.. wahhhhh ade lagi kursus yg akan menanti... 29.04.2010 di SK Jempol, 11.05.2010 di Dewan SMK Bandar Baru Serting, 17 - 20.05.2010 di Tiara Beach Resort, PD.. wahhhhh pe kes nie... tp seronok lek cr JODOH.. hahahha poyo tol aku nie..

so, bile dlm perjalan dpt msg yang xbest plak...
ape lah kne ngn aku erkk.. bile nk epy ade je yg ggu... xbg CHAN dgn ape aku nk rase...
yer br beberapa hari aku CLASH.. atas sebab pe huhhh mmg sakit hati kalo nk citer.. aku pon xnk citer dah.. hehehheh cuma aku bersyukur.. aku dah lega.. aku pon dh mintak maaf kat wife dia.. cume aku kesal ngn sikap dia.. coz mati2 aku ingt dia balik smula ngn wife dia rupanya boleh berchenta ngn org lain.. senang je alasan dia.. sampainye hati dia...

aku sakit hatilah... mcm mne nk hilang kan perasaan nie?? bukan sakit hati sbb jeles dia ngn gal lain n tgglkan aku mcm tu je...
tapi sakit hati sbb dia xbertanggungjawab.. kes sdg berjalan, belum sah cerai that mean dia suami org tapi boleh dia mainkan hati kaum hawa.. SENANG je nama lelaki kan...

Hapuskanlah terus.. sakit mata nie... REMOVE dia dr FB dah, tp that gal still ade lam list lagi... xlarat asenye...

xmo ingt dh lepaskan perasaan tu...
tapi sakit hati masih beraja dihati..

how i can do..
wat i cn do
loser :(

{ 12 comments.. read them below or add one }

Zechs Zechs 26 April, 2010 21:52
pedulikan yg mengganggu tu.
makin di layan makin menjadi,
buat tak layan aje nanti die sakit hati sendiri.

(die dah ade wife? OMG)
pandai dia sorokan ye di balik name player no.10 Shohoku dalam anime Slam Dunk!
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 26 April, 2010 22:09
mmg ngah usaha xnak layan.. sebenarnye xkesah pon cume siankan kat wife n ank2 dia.. slame nie sy blame wife dia.. hohohoohoh... now kaum hawa lain plak kne..
hurmmmm nape dia begitu..
embun d tengah malam embun d tengah malam 26 April, 2010 22:15
u keje gov ker..

i pun penah gak interview gov..tak dapt juga..hahahah
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 26 April, 2010 23:21
EDTM:
ermmmm ha'a br je beberapa bulan start bln 11... xnk pon tp rezekikn.. hurmmmm
atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU 27 April, 2010 16:27
sabo jek la....
life must go on....
ngeeeeeeeeeeeeee~~
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 27 April, 2010 16:39
hahhahahha..
ye lah atie...
mmg idop kne truskan..
kalo leh matikan kan best..
Zechs Zechs 27 April, 2010 18:09
kalau boleh z nak pesan,
nak ikut boleh taknak pun boleh.

jgan cari yg dah berbini,
kadang ape pun alasan die tggal bini die,
takleh pecaya bulat2,
laki ni bhaya(me also DANGER)

takde sape nak salahkan diri sendiri kalu umah tangga nye pasal..
BETUL TAK?

cari yg bujang k jgan jadi macam orang sebelah! hari2 bini tua dia dtang SERANG,
siap bwak anak lagi(pisau pun pnah bawa)

bahaye tuhhh

(Z terngumpat)
ape pun jadikan iktibar,
jgan kawin laki orang>
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 27 April, 2010 18:54
zech:
adoyyyy sy xtaw dia laki org dia kata dh divorce.. mne taw dh bpe bln dia ckp br dlm proses... mmg dulu sy pesan kat diri nie jgn ambil laki org.. kalo suke mcm mne pon JANGAN.. buang jauh2...
ntahlah zzech..

hurmm pape pon thanks...
sedikit kesal itu saja...
coz now dia sedang bermadu asmara dgn org lain pulak...

haishhhhhh..
Zechs Zechs 27 April, 2010 19:54
biar lah dah nak jadi,
naseb dapat tahu kalau tak hihihihi
pasni kaji dulu betul2 jgan lagi ksah macam ni tersiar lagi kat blog ni,
dah tak larat rasenye bace kisah sedeh bercinte ni.

(panic tahu bile blog tkar URL, masuk ni yg Ke-3.)

nora sabar tahu, kite same2 doakan je die balik ke pangkal jalan. supaya tak bnyak yg terluka lagi.

harap2 lah species+predator+alien berparangai macam tu cpat2 lah ubah.
kepuasan ape lagi dia cari.
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 27 April, 2010 21:08
ZECH:
sy rase ini je sy tukar URL disebabkan dia 2 kali terpaksa tukar.. haishhh..
LEPAS sudah namo de kaitan lagi...
nurul nurul 28 April, 2010 22:40
salam.....

ai nora bgs la wt kptsan mcm tu...akak doakn satu hari nora pasti akan brjmpa dgn insan yg btl2 ikhlas dgn nora...satu lg akak nk bgtau jgn mudah menerima cinta dr insan brnama LELAKI...lgpun dh byk kali akak tgk nora frust dlm bercinta....akak sll gak ikut prkmbangan dlm blog nora....so pas ni all the best dan berhati2....apa yg berlaku adalah pengajaran jadikan pengalaman sbgai pengajaran....
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 29 April, 2010 09:40
nurul:
wslm sis...
ermmm thanks coz owez follow ma blog...
ermmmmm thanks gak sudi bce my story...

yupssss sis sy terlalu kcewa.. byk yg berlaku.. still MCM TU GAK... PENATLAH KAK :(

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿