yiehuuuuu...
hari nie de SEMINAR PEMURNIAN BAGI KETUA PEMBANTU TADBIR/PEMBANTU TADBIR bersama KAPTEN di SMK Bandar Baru Serting, N.9

hurmmmm seawal pagi adeq dah hantar aku ke sne..
haishhhhh mata awal2 pg mengantuk.. maklum r hari senin kan,. heheheh

ermmmmm trus menuju ke tempat yg di tuju... haishhh aku xkenal sape2 pon kat dlm dewan nie.. ngeeeeee blurrr sekejap.. sedekahkan senyuman.. heheheh

so pagi2 dengar ceramah ok lah sgt2. sebab bab kewangan seronok lol.. tambah2 aku nye kewangan sekolah xsettle lagi & byk yg aku tak tahu.. haishhhh mukan xbley belajar tapi kepala otak aku jadi sakit sbb kne tanggung kje org yg wt TAIK.. chettt BUSUK@ tgglkan kat aku.. dh le aku sorang2 yg lain Pembantu Am je.. nasib badan lol...

Bile part Stok aku dh longlai.. menguap je manjang.. berbiji2 gula aku dh telan nasib xtercekik.. huhuhu dlm mata aku ngah layu tetibe mamat depan aku dok senyum2.. haishhhh ke dia nampak aku hampir2 tido.. MALU nye.. hheheheh.. so aku pon tersenyum lah.. senyum2 kambinglah katakan... hahahha.. so balas2 pandang plak.. jeling2 main2 mata.. alahaiiii mamat nie nk goda aku ke hape or aku je perasan khakhakhakha.. layan je babe asal aku xngntok..

"Hai awak..."Blurppppp ade sore tegor time lunch.. aisehhhhh sudah dtg plak... mau sesi kenalan ke hape nie.. hushhhhh.. malu2 kucing aku dah nie.. maka dia pon duduk sambil borak2 ngn senior2 lain.. aku dok perhati je lah.. ape di ty aku jwb sepatah sepatah je.. namo ulas pape.. glurppp cnfrm esok dia call sekolah... aisehmen.. damn.. (hahahha berangan je aku nie)

So sambung seminar.. bab perkhidmatan plak.. adeyyyy byknye nye kne blaja.. kje xpenah2 settle... hati memberontak tak mo kje nie.. sampai EXCIDENT lol b4 nie.. last2 fadan muke g lapor diri ngn kaki bersimen & bertongkat..

Now dapat tawaran kje as a Account Exec kat Kuchai Lama.. Hati menari2 nak ke sne.. tapi kaki kne tambat lol.. xmungkin mak abah benarkan aku keluar dr GOV.. OMG tolong lah aku.. hati memberontak tak mahukannya.. penah merasa pegang duit besar lol wen msuk sini jwtn gune SPM.. hushhh sape mahu... uwaaaaaa derita aku...

xpelah dalam pada tu syukur gak walaupon ssh nk terima.. Mahu balik sudah... berangan je kje aku mse seminar petang tadi... papai mamat encem.. hikssss...
tapi belum pon sempat naik kete dpt panggilan sudah.. wahhhhh ade lagi kursus yg akan menanti... 29.04.2010 di SK Jempol, 11.05.2010 di Dewan SMK Bandar Baru Serting, 17 - 20.05.2010 di Tiara Beach Resort, PD.. wahhhhh pe kes nie... tp seronok lek cr JODOH.. hahahha poyo tol aku nie..

so, bile dlm perjalan dpt msg yang xbest plak...
ape lah kne ngn aku erkk.. bile nk epy ade je yg ggu... xbg CHAN dgn ape aku nk rase...
yer br beberapa hari aku CLASH.. atas sebab pe huhhh mmg sakit hati kalo nk citer.. aku pon xnk citer dah.. hehehheh cuma aku bersyukur.. aku dah lega.. aku pon dh mintak maaf kat wife dia.. cume aku kesal ngn sikap dia.. coz mati2 aku ingt dia balik smula ngn wife dia rupanya boleh berchenta ngn org lain.. senang je alasan dia.. sampainye hati dia...

aku sakit hatilah... mcm mne nk hilang kan perasaan nie?? bukan sakit hati sbb jeles dia ngn gal lain n tgglkan aku mcm tu je...
tapi sakit hati sbb dia xbertanggungjawab.. kes sdg berjalan, belum sah cerai that mean dia suami org tapi boleh dia mainkan hati kaum hawa.. SENANG je nama lelaki kan...

Hapuskanlah terus.. sakit mata nie... REMOVE dia dr FB dah, tp that gal still ade lam list lagi... xlarat asenye...

xmo ingt dh lepaskan perasaan tu...
tapi sakit hati masih beraja dihati..

how i can do..
wat i cn do
loser :(