C.H.I.L.L Bebeh [skrin...skrin...skrin]


Salam sayang Salam 1 Malaysia!!!!

1st skali nora nak mintak maaf sgt2 pada u ols yg xjemu2 dtg ke my belog nie.. really appreciate sgt2.. Nora minta maaf sbb dh lame tak blogwalking mcm dulu.. Bukan saja nora sibuk tp mood yg tak menentu + konflik tanpa di duga berlaku buat nora down sgt2... hilang mood nk berblogging hilang dah feeling tu.. tp nora syg ngn blog nie.. mcm2 hal berlaku blog nie tetap utuh tetap dipertahankan walupun penah nora memikirkan nk delete saja account nie..

Pape pon nora minta maaf sgt2 ye kwn2.. syg korang rindu korang.. InsyaAllah after mood & keadaan kembali stabil nora akn kembali berblogging.. Nora down bile sampai kene hina.. yupsss nora taw nora xsempurna & i'm not perfect girl.. Hurmm korang doakan semuanya kembali baik2 belaka ye... Thanks a lot *_^

Ok kat bawah nie ade beberapa pict sepanjang weekend nora.. mencari kegembiraan bila hati bertamu kesedihan @___@'


Korang boleh click pic nie coz akan link trus ke my album photo @ Fb.. thanks ye kwn2.. Love Fahrin+Shazy+Shamsul+++++.. hehehhe..









5 comments.. read them below or add one

Gayahspears Gayahspears 28 December, 2010 10:17
cam knai ja artis tu.. sape ek???huhu
NUR AIN AZMAN NUR AIN AZMAN 02 January, 2011 21:22
Happy New Year 2011

Follow u

Jom join sini

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

jgn lupa tinggalkan komen tentang picture i masuk contest tu ya

thanks

:)
pilotHans pilotHans 07 January, 2011 04:04
wow, happynyer gambar ngan artis
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 12 January, 2011 14:27
Gayah:
Ain:
Macy:
Pilot:

thanks ols sudi beri komen.. sori sgt lambat reply komen korang...

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿