Jom Berlari dalam BLOGLARIAN.. lari laju-laju

Tuesday, December 07, 2010

Salam Maal Hijrah kepada semua blogger yang beragama islam juga pada semua umat islam


Edisi TAG kembali lagi dan meminta untuk nora menjawabnya.. Cehhh mcm nak jwb evam besau plak erk.. Pape pon Terima Kasih pada 2 org kakasi hati nora iaitu Taufiq Helios & Syazana sbb dua org nie TAG nora bnda yg sama.. Dengan gembiranya nora sudi menjawab.. opsss bkn bermakna TAG2 yg lain nora xsudi cuma kesempatan waktu yang ada baru dapat nora buat.. Maaf ye mana2 TAG yg xsempat nora nak menjawab.. Jangan jemu untuk korang sudi2 menjamah di sini.. Ok jom edisi menjawab:

Ok Apa Itu BlogLarian? Haaa meti korang nak taw kan.. Meh dgr ini cerita, yang nora faham BlogLarian nie memudahkan kita untuk blogwalking sebabnya kita tak perlu buka banyak TAB or Window sebaliknya hanya 1 tab & 1 frame dh ade 5 - 6 blog.. so mudahkan? sebelum dpt join bloglarian kita kne join dulu Segmen yg dianjurkan..



Sila click gambar di atas untuk mengetahui lebih lanjut


Slogan
"Saya suka berblogwalking kerana dapat menjamah minda saya dengan pelbagai isu dan pengetahuan dalam ilmu IT juga menambah kenalan dalam dunia alam Maya ke alam Realiti".

Follow Bloglarian dan menjadi follower ke 557

Rakan alam MAYA yg akan nora TAG :

Cik Cahaya


Wanzi

Reine

Ok rakan2 yg nora TAG tu akan nora terjah tgglkan jejak pada komen mereka.


You Might Also Like

5 ♥sweetcream♥

  1. cahaya:
    uikssss ye ke?? hehehehhehe ok dear..

    ReplyDelete
  2. macam menarik. boleh nak join nie. =)

    ReplyDelete
  3. terima kasih krn sudi join BlogLarian. Blog sudah disenarai masuk dan boleh cek dan tukar nama.

    jika ada sebarang pendapat,kritikan dan komen, jangan malu2. hambo dak baru belajar...hambo buat ni untuk org macam hambo yang kurang masa bw :)

    kalo nak kongsi testimoni guna bloglarian pun bole :)

    ReplyDelete
  4. fareed:
    hehhehe ok2... jap nk g jengah BL... xpe same2 kite blaja erk.. sharing is caring..

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿