Selamat Hari Raya dan Walimatul Urus



wahhh awal gak erk nora post entry berkenaan raya.. Pape pun sementara ade kelapangan nie nora buatlah nanti2 dh bz...
Persiapan raya tahun nie rs mcm xde persiapan sbbnya bz ngn persiapan utk weeding..
Setakat kuih muih tu b4 puasa nora dh order so now keje membayo je lah perabis kan duit yg ada.. hak hak hak...

Dengan itu nora kat sini memohon kemaafan tak terhingga kepada blogger sekalian sama ada kenal dgn rapat or tidak, juga kepada mereka yg xjemu2 BW ke blog nora yg makin suram nie serta blogger yang baru... Di kesempatan ini nora mengucapkan Salam Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin...




Kepada semua sahabat, teman2 & rakan taulan saya ingin menjemput kalian ke Majlis Persandingan saya
Nora binti Nasran & Mohammad Khairul Amri bin Ibrahim
pada hari Sabtu, 10 Sept 2011..

Sekiranya teman2 inginkan kad jemputan sila tinggalkan alamat anda...

Dijemput semua hadir:
BLOGGER sekalian
Bro :
Mr.Curly :

Mak Lagenda Mahsuri :

Cik Panadol :

Apek Poyo :


**Semoga dengan kehadiran tuan/puan/sahabat/teman2/sanak-saudara dapat memeriahkan & menyerikan lagi majlis kami... Semoga ia diberkati oleh Allah s.w.t.

Doakan Kebahagian buat saya dan pasangan..

Talian utk dihubungi:
06-4645024 - Rumah
014-7170264 - Nora
017-2952267 - Pn.Rosnani
018-3991934 - Mohd Saharuddin
012-2392427 - Nurfazurin

{ 16 comments.. read them below or add one }

apek poyo apek poyo 22 August, 2011 14:30
wahhh..jemputan kahas ko nih?..huhuhu
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 22 August, 2011 14:32
yooo lahhhh jemputan khas buat apek.. hikssss...
Firdnurjue Firdnurjue 22 August, 2011 16:06
wahhhhhh moga bahagia yea yunk..muahhhhhhhhhh!!!
Fathiah Hamim Fathiah Hamim 24 August, 2011 09:53
wahhhhh semoga semua berjalan lancar. semoga bahagia ke anak cucu sis! =)
qamarguyz qamarguyz 24 August, 2011 10:02
Salam ziarah..
wahh, tahniah sis..
lps ni tak ley kac0 lg da..kui3!

Nyway sy nak minta sokongan & jasa baik rakan-rakan blogger sikit boleh? Kunjungi link di bawah ini, tolong vote qamarguyz di bahagian poll & juga di ruangan komen (telah dihighlight kuning)..
Azrai Ahmad Zamri – qamarguyz.blogspot – ‘Tinta hamba..menuju Yang Esa’..
Thanz yer =)

http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/
LydSunshine LydSunshine 24 August, 2011 10:38
Wah... sonotttnyer dia dah nak kawen.. Tahniah... Semoga mendapat kebahagiaan yang berkekalan sehingga ke akhir hayat di alam rumahtanggA.
syiela syiela 24 August, 2011 11:17
Tahniah!.. selamat pengantin baru.. moga semuanya berjalan lancar seperti yg di rancang..

Selamat hari raya juga
i am S!L4H.. i am S!L4H.. 25 August, 2011 15:07
eh eh ade org nak kawin la.
1st time sy bace entry jemput blogger dtg kenduri. heee

berdebar gitewww.
Chachos Cheezy Wedges Chachos Cheezy Wedges 25 August, 2011 16:39
wahhh... nak kawin da die.. best2!! semoga berjalan lancar hendaknye... kekal bahagia hingga ke akhir hayat... slmt hari raya maaf zahir batin!! haha..
lagenda lagenda 26 August, 2011 08:35
alololo..terharunya nora sudi membuat jemputan khas untuk mak dan rakan2. Insyaallah jika ada kelapangan, mak akan hadir.

Bg alamat kat sini?? Hohoho..alamat tu kan P&C so kena secret2 sket nora. by email x leh ke? Nora ada email mak kan?
Wanzi Wanzi 26 August, 2011 09:51
Tahniah kerana akan melangsungkan juga perkahwinan. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat... Terima kasih atas jemput itu..


..............................

Sungguh cantik kain pelekat,
dipakai orang pergi ke pekan.
hari raya semakin dekat,
silap dan salah mohon dimaafkan.

Selamat Hari Raya aidilfitri
maaf zahir batin wanzi seisi keluarga.. Jika ada terkasar bahasa..
Cik Azizah Cik Azizah 26 August, 2011 10:49
wah tahniah..nak kawen dah..jelesnya!

selamat hari raya dan selamat pengantin baru yunk.
cik panadol cik panadol 05 September, 2011 10:37
waaahhhh ade jemputa khas la...ni nnt kami duduk meja vvip ke, or just jadi gadis bunga-bunga hahaha....

tahniah nora....insya-Allah kalo xde aral, akan sampai....
misyamissyou misyamissyou 11 September, 2011 22:35
ohh! tahniah! n selamat hari raye!
AnonymousAnonymous 19 September, 2011 12:16
Nora
Dah kawin ek..Tahniah..
semoga bahagia hingga ke anak cucu...

zam microtel

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿