Selamat Hari Raya dan Walimatul Urus

Monday, August 22, 2011



wahhh awal gak erk nora post entry berkenaan raya.. Pape pun sementara ade kelapangan nie nora buatlah nanti2 dh bz...
Persiapan raya tahun nie rs mcm xde persiapan sbbnya bz ngn persiapan utk weeding..
Setakat kuih muih tu b4 puasa nora dh order so now keje membayo je lah perabis kan duit yg ada.. hak hak hak...

Dengan itu nora kat sini memohon kemaafan tak terhingga kepada blogger sekalian sama ada kenal dgn rapat or tidak, juga kepada mereka yg xjemu2 BW ke blog nora yg makin suram nie serta blogger yang baru... Di kesempatan ini nora mengucapkan Salam Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin...




Kepada semua sahabat, teman2 & rakan taulan saya ingin menjemput kalian ke Majlis Persandingan saya
Nora binti Nasran & Mohammad Khairul Amri bin Ibrahim
pada hari Sabtu, 10 Sept 2011..

Sekiranya teman2 inginkan kad jemputan sila tinggalkan alamat anda...

Dijemput semua hadir:
BLOGGER sekalian
Bro :
Mr.Curly :

Mak Lagenda Mahsuri :

Cik Panadol :

Apek Poyo :


**Semoga dengan kehadiran tuan/puan/sahabat/teman2/sanak-saudara dapat memeriahkan & menyerikan lagi majlis kami... Semoga ia diberkati oleh Allah s.w.t.

Doakan Kebahagian buat saya dan pasangan..

Talian utk dihubungi:
06-4645024 - Rumah
014-7170264 - Nora
017-2952267 - Pn.Rosnani
018-3991934 - Mohd Saharuddin
012-2392427 - Nurfazurin

You Might Also Like

16 ♥sweetcream♥

  1. wahhh..jemputan kahas ko nih?..huhuhu

    ReplyDelete
  2. yooo lahhhh jemputan khas buat apek.. hikssss...

    ReplyDelete
  3. wahhhhhh moga bahagia yea yunk..muahhhhhhhhhh!!!

    ReplyDelete
  4. wahhhhh semoga semua berjalan lancar. semoga bahagia ke anak cucu sis! =)

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah..
    wahh, tahniah sis..
    lps ni tak ley kac0 lg da..kui3!

    Nyway sy nak minta sokongan & jasa baik rakan-rakan blogger sikit boleh? Kunjungi link di bawah ini, tolong vote qamarguyz di bahagian poll & juga di ruangan komen (telah dihighlight kuning)..
    Azrai Ahmad Zamri – qamarguyz.blogspot – ‘Tinta hamba..menuju Yang Esa’..
    Thanz yer =)

    http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/

    ReplyDelete
  6. Wah... sonotttnyer dia dah nak kawen.. Tahniah... Semoga mendapat kebahagiaan yang berkekalan sehingga ke akhir hayat di alam rumahtanggA.

    ReplyDelete
  7. Tahniah!.. selamat pengantin baru.. moga semuanya berjalan lancar seperti yg di rancang..

    Selamat hari raya juga

    ReplyDelete
  8. eh eh ade org nak kawin la.
    1st time sy bace entry jemput blogger dtg kenduri. heee

    berdebar gitewww.

    ReplyDelete
  9. wahhh... nak kawin da die.. best2!! semoga berjalan lancar hendaknye... kekal bahagia hingga ke akhir hayat... slmt hari raya maaf zahir batin!! haha..

    ReplyDelete
  10. alololo..terharunya nora sudi membuat jemputan khas untuk mak dan rakan2. Insyaallah jika ada kelapangan, mak akan hadir.

    Bg alamat kat sini?? Hohoho..alamat tu kan P&C so kena secret2 sket nora. by email x leh ke? Nora ada email mak kan?

    ReplyDelete
  11. Tahniah kerana akan melangsungkan juga perkahwinan. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat... Terima kasih atas jemput itu..


    ..............................

    Sungguh cantik kain pelekat,
    dipakai orang pergi ke pekan.
    hari raya semakin dekat,
    silap dan salah mohon dimaafkan.

    Selamat Hari Raya aidilfitri
    maaf zahir batin wanzi seisi keluarga.. Jika ada terkasar bahasa..

    ReplyDelete
  12. wah tahniah..nak kawen dah..jelesnya!

    selamat hari raya dan selamat pengantin baru yunk.

    ReplyDelete
  13. waaahhhh ade jemputa khas la...ni nnt kami duduk meja vvip ke, or just jadi gadis bunga-bunga hahaha....

    tahniah nora....insya-Allah kalo xde aral, akan sampai....

    ReplyDelete
  14. ohh! tahniah! n selamat hari raye!

    ReplyDelete
  15. Nora
    Dah kawin ek..Tahniah..
    semoga bahagia hingga ke anak cucu...

    zam microtel

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿