Menangis Tak Berlagu


Uwaaa Uwaa Uwaaa

memang tak tahan sedu dah nie..
menangis darah skali pun cam tu gak lah resultnye..
"Tak boleh pergi.. Muktamad!!!!"

itulah ayat en.somi bile nora mrayu supaya izinkan pergi Hat Yai..
apa taknye nora beli ticket b4 kahwin. salah nora jugak sbb mmg xbagi taw kt e. somi (masa tu as a fiance) & xplan pun nak kahwin seawal dr planning asal..

Sedu2 akak dibuatnye..
habis duit booking mcm tu jerklah gamoknye..

Ok actually hari nie 05.12.2011 till 07.12.2011 nora ke Hat Yai bersama rakan-rakan sekerja iaitu seramai 18 orang. Plan asal mmg cantik coz mahu berjimba2 & holiday di Hat Yai. Ticket dah booking & confirmation pun dh dibuat.. Senang kata semua dah settle. Yang sedeh sangat en.somi xizinkan plak. so saya terpaksa cancelkan holiday nie..

haa nie buktinya:


Mintak ganti rugi dari en.somi xkira xkira xkira.. banyak yang en.somi cancelkan ol my plan.. Hari tu pun en.somi cancelkan Gathering ngn Geng Bisik2 ke Tanjung Biru, Port Dickson.. Memang merajuk gilerrr masa tu.. geram sangat2. nora dah siapkan bahan2 & barang2 untuk di bawa ke sne. Ayam & daging pun dh perap Jelly kelapa pun dh siap. Last2 pukul 3.00 am bru dpt msg mengatakan en.somi msh dalam operasi.. Haaa sentap giler masa tu.. Memang merajuk sgt nora masa tu lama sangat2 xkawan ngn en.somi..

Memang jahat & mcm budak2 nora kan. Tapi tulah nak wat cm ne mmg merajuk sangat ngn keputusan en.somi.. Tapi semua tu ada sebab kenapa en.somi berbuat demikian.. Puas jugak dia nak memujuk melalui telefon. Katanya dia risaukan keselamatan nora memandangkan nora sekarang berbadan dua dan ke PD sebabnya dia terpaksa attend dalam operasi pd masa itu.. Kami memang jarang jumpa al maklumlah sorang di ceruk negeri sembilan dan sorang lagi di ibu kota. weekend pun blum tentu dapat jumpa. now dah berapa minggu xjumpa. rasa merajuk memang ada tapi tulah merajuk2 marah2 pun nora terpaksa akur. Rindu tu sudah semestinya.. Hehehehe

Pape pun hope ada rezeki untuk nora melancong di masa akan datang.

{ 25 comments.. read them below or add one }

atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU 05 December, 2011 12:08
aloh3...ciannye mummy neh..
takpe2..next time okayyy!!
ErnieHery ErnieHery 05 December, 2011 12:42
saba yea.. xmo sadih2.. senyum.. :=)
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 05 December, 2011 13:34
atIEsAyAnGkAmU:
huk huk sdeh taw xpat g...
next time g ber3 lah gamoknye.. huk huk huk T_T
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 05 December, 2011 13:35
ErnieHery:
heheheh ngah bersabo je nie cik ernie.. sdeh tu dh semestinye..
hehehehhe ye lah try utk senyumlah nie..
thanks yaaaa.
khairul khairul 05 December, 2011 14:41
ALA CIAN NYA ..LEN KALI YER
Izan Ishak Izan Ishak 05 December, 2011 14:46
alahai....sedih plak kak izan baca nih. takpelah...en somi risau nak biarkan isterinya pegi sorang2 tanpa dia di sisi...

sabar ye...insyaAllah ada rezki nanti boleh gi holiday sama2...
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 05 December, 2011 15:17
khairul:
huwaaa mmg sian kan... hope ade rzeki 4 me & en.somi next time.
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 05 December, 2011 15:19
Izan Ishak:
ye ke kot en.somi risau & mayb dia jeles sbb xpat ikot.. hahahaha...

ye lah kak hope dpt holiday sesama ngn en.somi & baby..
apek poyo apek poyo 05 December, 2011 15:19
soba yo lah...untuk kebaikan takpo..kono ado tolak ansur laa
CikHoneyBee CikHoneyBee 05 December, 2011 17:43
alolor.. majuk daa bakal mummy ni. hehe. nanti baby kua jadi kuat merajuk. tkpew, nanti claim holiday / honeymoon kaw kaw kt en.somi ya
zehan zehan 05 December, 2011 22:40
aloololo.....nape la en asben x kasi....x sporting laa....

jgn majuk2 yea....xder rezeki....sabar yea.....
shida'R shida'R 05 December, 2011 23:44
tu sume tandanya syg xpela nnt holiday ngn cik somi k..mudahan2 dia bwa g hat yai balik hehee ^_^
el el 06 December, 2011 11:25
alolololo kesian nya dia
xpe2..betul kata..en.somi dia pun riso nora g sn dlm keadaan berbadan dua..tp nak wat cam mn..lenkali plan g berdua ngan en.somi lah lg best..hehehe
CouLeur de Chiqu3 CouLeur de Chiqu3 06 December, 2011 16:17
lohhh..kesiannye....

en somi ada unsur jeles kot...ahhah...

dia risokan kamu..maknya dia syg kamu

ee..mmg patot mintak ganti rogi,,hikhikkk... spt percutian besama cik suami.. tu kan kira gnti rugi..

*cdgn xde kaitan..hohooo
missSenget missSenget 09 December, 2011 13:50
aip...


jgn lawan kata encik somi..


ekekeke...

jaga diri n baby elok2..
Cikgu Fikri Cikgu Fikri 09 December, 2011 14:27
cop..
cik nora tu akak ae?
hurm..
xpew kak..
sabar yer..
btol tu, cik somi risaukan akak... :)
Mama Adam Mama Adam 10 December, 2011 08:31
Ciannya. En. Somi tu terkilan gamaknya. Sbb dia x diajak bersama. At least boleh jadi bodyguard aka tukang angkat barang. Sabar ek
ctpayong ctpayong 12 December, 2011 14:39
next time...before hand, nora btahu en somi dulu. lain dulu lain sekarang. afterall cemburu tu tanda sayang kan...
acan ketot acan ketot 12 December, 2011 15:36
ahaa..cian nye akk..
sbr lah yew..
yeas el yeas el 14 December, 2011 17:25
sabar laa yee :)
jgan sedih2 .
nant taa comel :D
hee
Cik tikah Cik tikah 20 December, 2011 20:13
t de rezeki, jenjalan lah puas2 yer :)
gnesop.com gnesop.com 26 December, 2011 09:34
sabo yer..
en. somo adalah segala-galanya..
lain kaki, ajak en somi skli :)
muse muse 28 December, 2011 18:52
patut kena bw dia sekali baru dia ok tu..

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿