GIVEAWAY BY NAMIA BLOG


Salam ols...

Nora nak ajak korang join GA dari Namia gadis comel molek
Simple mudah sesenang A B C. Tak Percaya?
Meh tengok syarat dari Namia... 

1 – terbuka kepada semua pemilik blog
2 – harus follow sosial media sponser
AIN8291 & ZFAPARTNER


iu_hazirah


umairacollection & umairacollectionfb


Ieta Mat Saad


Putery Memory & RYRY Collections & PuteryMemory

3 – pilih 3 entry yang korang rasa terbaik dan di blog ini PETA LAMAN ( gunakan link peta laman untuk mencari entry ) dan masuk kan link entry tersebut.

4 – jangan lupa masuk kan banner atas tu

5 – link kan entry korang ke entry ini

6 – tinggalkan link penyertaan korang di entry ini di bahagian komen

7 – akhir sekali masuk kan ayat berikut di entry penyertaan korang ” GA by namia blog ditaja oleh
PendekarBerkuda Akuainkausiapa umairacollection umairacollections ietamatsaad puterymemory jemariberapi AimiMokhtar hanisaleeya

8 – tarikh tamat GA pada 30 APRIL 2014 jam 11.59 Malam

9 – pengajur berhak mengubah syarat yang telah di tetapkan dan keputusan adalah muktamat sebarang surat menyurat tidak akan di layan.

- Hadiah -
- 1 x pasang seluar jeans jenama BMW
- 2 x keychan singapore
- 1 x set dove + keychain
- 1 x jam kapel
- 1 x shawl
- 3 x mask muka
- 1 x barangan dari herbalife
- 1 x Crunchy Caramel Almond
- 3 x Topup RM10
- 1 x Sabun Marine Essense
- 2 x Kotak Aksesori
- 2 x keychain dari sibu



No.1 Done
No.2 Done
No.3 Entri yang dirasakan terbaik
Masa yang sudah berlalu
Molikul-molikul cinta
Apa adanya

No.4 Done
No.5 Done
No.6 Done
No.7 Done



GA by namia blog ditaja oleh
PendekarBerkuda Akuainkausiapa umairacollection umairacollections ietamatsaad puterymemory jemariberapi AimiMokhtar hanisaleeya


Ok DONE DONE DONE...

ummi sudah korang bila lagi..
Good Luck!!!!!

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿