Elisha Gluta Vita C Plus Collagen Supplement Kecantikan Dalaman Dan Luaran

Tuesday, September 26, 2017

Salam kesayangan gadis-gadis cantik di luar sana.

Miliki kulit wajah yang cantik, cerah dan gebu pastinya menjadi idaman setiap wanita. Namun berapa ramai yang mampu miliki kulit secantik ini secara semulajadi? Pastinya ramai wanita berusaha pelbagai produk dipasaran yang dijadikan sebagai agen pemutihan untuk kulit.


Kali ini Nora kongsikan supplement kecantikan dalaman dan luaran bagi membantu miliki kulit yang cantik, cerah dan gebu daripada Elisha Gluta Vita C Plus Collagen atau lebih dikenali sebagai Elisha Roselle Candy (ERC). Hanya perlu kemam-kemam sahaja tablet dari ERC secara konsisten membantu miliki kecantikan secara dalaman dan luaran kerana ERC dalam bentuk candy. Mudah bukan?

Elisha Gluta Vita C Plus Collagen revolusi supplement dalam bentuk candy pada abad ini. ERC merupakan supplement tambahan untuk badan secara dalaman dan luaran kerana mengandungi bahan-bahan seperti berikut :

1.      Vitamin A, B, C, D, E dan K
2.      Acai Berry
3.      Glutathione
4.      Marifica
5.      Roselle Flavour
6.      Marin Collagen (Protien Ikan Talapia)

3 FUNGSI UTAMA ELISHA GLUTA VITA C PLUS COLLAGEN

1.      Whitening Skin
2.      Dalaman Wanita (Hormon)
3.      Firming @ Slimming Body

Supplement Kecantikan ini mempunyai banyak kelebihan yang mampu memberikan kesan kebaikan dalaman dan luaran. Kelebihan yang ada pada
Elisha Gluta Vita C Plus Collagen untuk kecantikan luaran adalah Sebagai Agen Pemutihan (GLUTA PLUS + VITAMIN A, B, C, D, E) kerana :

Mengandungi Antioksidan yang tinggi membantu melindungi struktur sel yang penting dalam badan dan ini membantu melembabkan kulit serta memberikan kesegaran pada kulit. Selain daripada itu, Elisha Gluta Vita C Plus Collagen membantu mengatasi masalah jerawat dan jeragat serta kulit kusam dan tona tidak sekata. Buat pengetahuan semua, ECR menjadi pilihan peminat supplement kerana bentuk tablet CANDY memudahkan pengguna untuk mengambil secara konsisten.  Buat mereka yang mempunyai masalah alergi atau kulit eczema sangat sesuai menggunakan supplement ECR ini kerana terdapat kebaikan untuk kecantikan secara dalaman dan luaran.


Sebagai supplement kecantikan secara dalaman, Elisha Gluta Vita C Plus Collagen menggunakan bahan Marifica + Collagen membantu mengatasi masalah hormon wanita seperti kelesuan, badan lemah, stress dan kerap mengantuk. Bahan yang terdapat di dalam Candy ini juga mampu menganjalkan payudara, memantapkan pinggul, menstabilkan period dan mengatasi masalah senggugut.

Pengambilan Elisha Gluta Vita C Plus Collagen ni sangat mudah yang mana hanya cukup makan 1 biji sehari (samada pagi atau malam) dan juga boleh mengambil 2 biji untuk kesan lebih cepat. Bagi yang nak rasa cepat kurus boleh makan 1-2 biji sebelum makan pagi dan sebelum tidur. Senang kata sehari hanya perlu makan 1-2 biji sahaja sudah memadai. Apa yang penting bila mengambil apa jua supplement mestilah kena banyak minum air masak dalam 3-4 L sehari.



Sekiranya mengambil supplement ini secara konsisten, perubahan dapat dirasai seawal 1-3 hari secara dalaman terlebih dahulu. So, apabila cantik dalaman secara automatic akan cantik luaran juga.

"CHEW CHEW CUN YOU OLLS ! "

Sebiji sehari pun dah boleh cantik! pasti teruja dengan perubahan sendiri!


Elisha Gluta Vita C Plus Collagen telah disahkan selamat oleh KKM (MAL 20172692NC).

Untuk maklumat lanjut:

Facebook : Cik Zura Elisha
Instagram : @cik_zura_elisha
Telefon : 018 911 1272


Desclaimer :
Sebarang kesan kepenggunaan
bergantung kepada individu dan
tertakluk kepada Pemilik Produk

You Might Also Like

11 ♥sweetcream♥

  1. Makin cun la bakal pengantin pas ni..hihi

    ReplyDelete
  2. Waahhhhh!!! Patutlah makin berseri.... ada rahsia rupanya dia yeeee...

    ReplyDelete
  3. Senangnye nak gebu. Chew chew je kan. Bahan2 yang diguna pun semuanya bagus

    ReplyDelete
  4. X susah nk gebu,floles skrg..byk dh produk..yg penting pilih yg ada KKM mcm Elisha Gluta Vita C Plus Collagen ni...hehe

    ReplyDelete
  5. Menarik pulak..chew chew ni..Yang penting ada kkm kan.

    ReplyDelete
  6. wow! patut la ummi makin berseri-seri.. hehe.. ini rahsia dia ya ^_^

    ReplyDelete
  7. Suka suppliment macam ni. Kemam jer tak payah telan. Sebab tak suka nak telan2 ni. Makin cantik lah dia 😁

    ReplyDelete
  8. bestnya akak.. kunyah2 je.. mudah. tak perlu nak bancuh2 lagi dh kan..

    ReplyDelete
  9. Cunlah nanti bakal pengantin kita nih nanti..

    P/S..sah follow blog Nora..baru pasan x follow lg

    ReplyDelete
  10. Emi dah lama dah tak ambil supplement. Last emi consume ephyra for few years. Lepas tu stop sbb rasa mcm byk pulak cash habis dekat supplement semata. Now tgh mencari jugak supplement yg okay tp tak mahal sgt.

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿