Milagro Coffee Patawali Minuman Kesihatan Seisi Keluarga

Thursday, September 21, 2017

Salam kesayangan semua...

Siapa suka minum kopi? Mesti ramai suka minuman berasaskan kopi kan. Bermacam jenis kopi yang ada di pasaran dan kini mula bertebaran kopi 3 in 1 semuanya bagi memudahkan mereka yang menjalani kehidupan yang sibuk.





Milagro Coffee Patawali bukan sekadar kopi biasa namun kopi yang dapat membantu menurunkan tekanan darah tinggi. Haaaa jangan tak tahu Milagro Coffee Patawali ni dari ekstrak pokok patawali tau. Pokok patawali atau lebih dikenali dengan nama Akar Seruntun atau Akar Patawali.

APA ITU POKOK PATAWALI?


Pokok patawali merupakan salah satu pokok yang boleh dikategorikan sebagai pokok herba kerana sering digunakan di dalam rawatan traditional masyarakat melayu. Akar Seruntun atau Akar Patawali adalah tumbuhan menjalar dan mempunyai batang yang berbintil-bintil serta mempunyai daun yang bertangkai seperti berbentuk jantung atau lebar seperti daun sireh. Biasanya didapati banyak menjalar di pagar-pagar dan kawasan rumah terbiar terutama di kawasan kampung dan juga didapati liar di pinggir hutan.





Bagi tujuan perubatan, batang patawali ni menggerutu yang merupakan bahagian utama yang mengandungi khasiat. Kebiasaannya batang patawali digunakan untuk merawat darah tinggi, kencing manis, demam dan juga penyakit kelamin yang dikenali sebagai penyakit gonorea.

Selain itu, pokok patawali juga mempunyai bunga berwarna hijau muda dan terdapat enam mahkota yang berupa tunas. Apabila bunganya matang, ia akan berubah warna menjadi merah dan putih. Buahnya pula berwarna merah muda manakala kulit batangnya mengandungi alkaloid dan damar manakala akarnya mengandungi berberin dan kolumbin.





Rupa-rupanya dah famous tentang kopi daripada akar Patawali ni. Kopi 3 in 1 yang banyak memberi khasiat mendapat sambutan daripada orang ramai. Haaaa yang Nora tahu, akar patawali ni cuma gunanya untuk ceraikan susu atau untuk kanak-kanak yang cacing. Tak sangka banyak kebaikkan dari Milagro Coffee Patawali ni dan salah satunya membantu menurunkan tekanan darah tinggi. Ermmm macam sesuai bagi dekat en.tunang minum Milagro Coffee Patawali ni, mana tahu membantu turunkan tekanan darah dia.




MILAGRO COFFEE PATAWALI

Milagro Coffee Patawali sesuai untuk lelaki mahupun perempuan. Produk minuman untuk kesihatan yang semakin popular dikalangan masyarakat kita dengan berasaskan ekstrak akar patawali yang diadun bersama bahan lain iaitu robusta, arabica, garam gunung, halia dan lada hitam menjadikan Milagro Coffee minuman kesihatan 7 dalam 1 yang memberi banyak kebaikan terutama membantu merawat darah tinggi dan kencing manis.


Khasiat Milagro Coffee Patawali


1. Membantu menurunkan tekanan darah tinggi

2. Membantu penyakit kencing manis
3. Memberi kecergasan dan tenaga pada badan
4. Membantu mengurangkan sakit sendi
5. Sesuai untuk alahan dan keradangan
6. Demam Malaria
7. Awet muda
8. Menguatkan TENAGA BATIN

Kelebihan Minuman Kesihatan Milagro Coffee Patawali


1. Tinggi antioksidan

2. Merawat Sifilis
3. Merawat Alergi atau anti-radikal
4. Kencing Manis
5. Merawat Hepatitis
6. Anti kanser

Sebenarnya senang saja nak consume kopi ni. Hanya perlu bancuh 1 sachet Milagro Coffee Patawali dengan air panas atau air suam kacau dan sedia untuk diminum. Sesuai diminum 1 kali waktu pagi dan 1 kali waktu petang. Paling best sesuai diminum seisi keluarga.


Testimoni Pengguna Milagro Coffee Patawali


Kalau korang nak tahu, rupa-rupanya ramai yang dah cuba minuman kesihatan dari Milagro Coffee Patawali ni. Ada yang bacaan gula terus turun, ada yang tekanan darah tinggi turun. Ngeee banyaklah kebaikan dari kopi ni korang boleh tengok.



Testimoni Milagro Coffee Patawali - Kopi Nombor 1 di Malaysia


Testimoni Milagro Coffee Patawali - Kopi Nombor 1 di Malaysia




Harga Milagro Coffee Patawali :


1 kotak Milagro Coffee Patawali : RM55

10 kotak Milagro Coffee Patawali : RM450
1 karton (32 kotak) Milagro Coffee Patawali : RM1150

Cara Pembelian Milagro Coffee Patawali :


Bank transfer CIMB 8007995135 (Aqid Aqila Resources) atau pembelian secara online melalui debit / credit card boleh dibuat di www.milagromalaysia.com


Untuk korang yang berminat untuk cuba minuman kesihatan Milagro Coffee Patawali ni, korang boleh contact atau layari seperti berikut :


Laman webwww.milagromalaysia.com


Facebookhttps://www.facebook.com/milagromalaysia/

Instagramhttps://www.instagram.com/milagro_coffee/

Contact : 012-3702676 / 019-2702676








You Might Also Like

6 ♥sweetcream♥

  1. bagus kopi patawali ni. Banyak khasiatnya

    ReplyDelete
  2. Bagus kan kopi Patawali ni. Banyak khasiat dan Sedap pula tu

    ReplyDelete
  3. bila baca khasiat dia.. bagus betul kalau dapat amalkan ni..

    ReplyDelete
  4. Wah,elok amalkan kopi ni kan. Banyak khasiatnya.

    ReplyDelete
  5. Fuhh banyak khasiat kopi ni rupanya. Boleh cuba!

    ReplyDelete
  6. khasiat kopi ni meamang terbaik.

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿