♥Hujung Minggu♥

Tak de pe yang aku nak ceritakan sangat pada hujung minggu baru2 nie..
Hari jumaat aku cuti n balik ke kampaung bersama anak buah ku.
So malam tu rumah aku penuh ngn rombongan dari pihak lelaki... Seronok jugak tapi aku penat ler...

So hari sabtu aku terpaksa bahagi2 kan masa untuk ke kenduri kahwin..
pada jam 11 pagi aku dan Yani bergerak ke Palong 5 kerana kwn aku mse form six melangsungkan perkawinan. Tak sangke aku si suhana yang dulunye pendiam sudah disunting oleh jejaka idaman..
huuhuhuhuhuhuuh
aku dn Yani hanya mampu tersenyum bila di tanyakan bila giliran kami...
heehhehehehehehehhe

So tepat jam 12 aku dan yani terpakse bergerak pulang kerana ingin singgah ke rumah rakan yang lain. Tiba sahaja aku terus menjamu selera.. perut ku terasa kenyang tp kerna hormatkan tuan rumah aku jamah jugak...
uhuhuhuuhuhuhuhu
dapat jugak aku tgk persandingannya...

Latas ak pulang..
Tiba di perkarangan rumah, aku lihat banyak kerete telah memenuhi ruang laman rumah ku, begitu juga di tepi2 jalan...
huhuuhuhuhuhu
rumah ku dipenuhi dengan tetamu... Pihak lelaki bersanggah di rumah ku.
Atok dan pak cik mak cik aku turut hadir... Siap pengantin lelaki di hias kompang pun berbunyi..
uhuhuhuhuhuuh dada ku tersa berdebar2.. seolah2 aku plak yg nak bersanding..
hehehehehehhehehehehhehehheeh...

Weekend baru2 nie aku pergi tema pengantin kebanyakkannya warne merah tak kira lah merah+gold, merah+putih, merah+silver.. huuhuhuhuhhu n satu lagi coklat..
huhhhhhh naik muak jugak lah aku..
hahahahhahahahahahhahahhahhahahah

penat2 yang amat... selesai majlis, aku kemas rumah.. heheehehehhehehehhe

♥Hujung Minggu♥

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿