Kisah Perjuangan Richworks, Komited Bantu 605,000 Bangsa Usahawan Bangkit Semula Dari Pandemik 2021

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua… Tahun 2021 telah berlalu,namun menyaksikan pelbagai kisah yang meninggalkan kesan dalam jiwa kita dengan pandemik Covid-19 yang masih ada dalam kehidupan kita.  Penghujung 2021 sekali la…

Perlindungan Sokongan Imun Dan Tumbesaran Kanak-Kanak

PENULARAN wabak COVID-19 yang berlarutan sehingga kini dan hidup dalam era endemik mampu memberikan kesan kepada pelbagai aspek emosi, fikiran dan tingkah laku individu. Pengalaman sebagai ibu bapa dalam menguruskan anak-anak yan…

Safi Youth Gold Lifting Golden C Duo Serum Rahsiah Wajah Lebih Anjal, Runcing Dan Tirus

Assalamualaikum semua.... Nora seorang Covid Fighter dan sekarang masih dalam tempoh kuarantin sehingga 2 Disember 2021. Nora disahkan +ve Covid-19 bersama-sama anak lelaki Nora yang berumur 2 tahun 7 bulan. Syukur alhamdulilla…

REALME : Whether You’re Ranked Epic, Legend Or Even Mythic! It’s Time To Unlock Your Ultimate Gaming Potential With Realme GT Neo2

Playing mobile games has become a common pastime among people of all ages, especially during stay-at-home periods. An adventurous battlefield or virtual role play is an exciting  entertainment choice and some say an all-rounded…

Destinasi Bercuti Selepas Kebenaran Rentas Negeri

Assalamualakum dan salam sejahtera semua pembaca ummizarradotcom . Dah lama Nora tak kongsi cerita di sini. Tapi, bila berita gembira yang kerajaan umumkan baru-baru ini terdetik di hati Nora nak kongsikan apa yang Nora plan bers…

Lirik Lagu Ketulusan Hati by Anuar Zain

Buat sesiapa yang jengah my blog, lagu ni utk korang.  Layan lagu ni memang feel lain macam. Even lagu ni lagu lama tapi sampai sekarang ia masih mendapat tempat di hati. Sesekali layan mencengkam jiwa. KETULUSAN HATI Cintaku tak…

McDonald’s  Menjangkakan 10,000 Peluang Pekerjaan untuk Belia Malaysia

McDonald’s Malaysia menjangkakan 10,000 peluang pekerjaan baharu bakal disediakan kepada golongan belia melalui sasaran pembukaan 500 restoran menjelang 2026. Sejajar dengan agenda nasional, McDonald’s Malaysia komited untuk teru…