Showing posts with the label BeautyShow all
Kelebihan Menggunakan CC Cream SPF 50+ Hansaegee Nature

Kebelakangan ini, color correcting cream atau CC Cream menjadi salah satu base makeup yang terkenal. Bagi yang ingin menggunakan CC Cream untuk mendapatkan perlindungan dari sinaran UV dan memperbaiki warna kulit tidak sekata ha…

Punca dan Cara yang Senang untuk Merawat Kulit Muka Jeragat

Whats up guys ! Alamak, tak cantiklah tengok muka ada bintik-bintik hitam. Elok dah muka tak berjerawat tapi, naik pula jeragat. Jom tahu punca dan cara atasi masalah jeragat. Jeragat merupakan salah satu masalah kulit yang b…

Kebaikan Chriszen Moist Cake Foundation yang Perlu Anda Tahu

Hye Girls! Apa yang ada dalam handbag uols? Dalam handbag iols ada bermacam khazanah. let say kalau uols mintak bedak kat iols, soalan yang iols akan ajukan adalah nak compact powder atau bedak botol? Nak yang siap ada foun…

How to Remove Blackheads from Nose

Nobody wants blackheads on their nose. So, it goes without saying that everybody wants to get rid of them. However, we often forget that we should focus on using a blackhead removal approach that is ideal for our own skin type. …

Makeup Simple Natural Dengan Hansaegee Nature Gold Nano CC Cream SPF 50+

Makeup Simple Natural Dengan Hansaegee Nature Gold Nano Cc Cream Spf 50+ | Whats up guys!!! Hari ni Nora nak kongsikan pada korang produk makeup rutin yang best Nora gunakan baru-baru ini. Kecantikan sinonim dengan kaum perempua…