♥Cinema~Cinema~Lepaks♥

FAST & FURIOUS 4

best gilerr citer nehhh!!!!...
Al kisahnyer begini, smlm dak practical opis lme aku ajak join her club tgk movie kat Pavillion.. ermmm mcm cheronot jerk dengar.. so aku pon trime pelawaan tuhh.. siap pesan kne pakai bju itam.. perggghhh tak de aku bju wane tu so ikot aku le pakai bju pe pon...

We all gerak pas solat maghrib, p 5 org satu kete..
wen sampai kat Pavillion terkejut aku coz ramai giler join club dia.. ermmmm aku pon juz follow jer.. aper tidaknyer 3 hall diaorg booking... ermmm mmg syok le sgt2...
hehehehehhhe...

9.30 we all msuk Hall 13.. wahhh lme dh tak p Pavillion... so aku dpt sit yg best... Movie bermula...
ermmmmmmmmm best giler citer nie tapi tak best mcm siri 1&2.. coz kali nie byk sgt action.. tapi bab rest kureng.. so kete pon tak nmpak gempak sgt.. Letty akhirnya mati, so si Toretto juz nak balas dendam n nak mencari Braga... huuhuhuhuhuuhuhuuh...

G ler nonton ye kwn2 ku agar kamo akan merasa cheronotnyer citer nie...
ermmm hbs je movie dpt plak tgk kete2 mewah, EVO, Walkswagen, BMW, n mcm2 kete sport lah... sebijik modifide mcm lam filem tuhhh.. kagum
tol aku..


tapi aku juz
snap 1 pict jer... mse nie before movie start.. uhuhuuhuhuhuuh










Gambo nie agak gelap sket.. nie lah adik kat opis lme aku.. huhuhuhuhuhu... nak snap satu2 pict kete tak dan r coz ramai giler org.. uhuuhuhuhuuh










** Eppy sgt2 n aku enjoy giler...

3 comments.. read them below or add one

Ejump Ejump 03 April, 2009 16:40
wooh..g x ajak pun...
nak kenai ngan member cik nora tu.
hee~~
cik lehacik leha 04 April, 2009 02:56
wah!saye xsabar nk nonton ni!uuwwaa..xde mase lg ni...
B3rrY B3rrY 06 April, 2009 09:49
hehehehhe.. ejump nk kenai ka?? bolehh ja itu adik sye.. khakhakhakhakha.. ermmmm best gilak citer tuh tgk ler..


:: hye cik leha, lohhh boleh je g cr le mse terluang sket ehhh... syok giler citer nie...

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿