[ BeSt UnTuK KiTa ]

Friday, February 01, 2008




KaLaU NaK JaDi BeSt
KitEr MeSti YaKiN kiTeR MeMaNg Best
Lepas Tu, Bila Dah yakiN MeMaNg BesT
kiTer uSaHa PlaK uNtuK mElAkukAn Yang TerbEsT
kEmudiAn, BilA Dah BuaT YanG tErBeSt


DenGan BesTnyE....

Tak AdA
SebAb OraNg LaiN nAk KaTeR Tak BesT
MaKa, BilA oRanG dAh KaTeR BeSt
MemAng BeStLaH jAdinYa


tApi BiASaLaH...


KaLaU daH bEsT rAmAi oRaNg BenGaNg
TaK kuRanG gak yAnG GeruN
TimE - TimE maCaM niE BanyaklAh cEritA yAng
TaK bEsT diDengAr



NamUn KitEr TeTaP SeLAmBa
KerAnA oRanG yAng BerfiKirAn BeSt
AkAn Best DifiKiRAn OraNg LaiN



.: BesT uNtuK sEmuA :.



You Might Also Like

3 ♥sweetcream♥

  1. wahhhh..
    ko masih ingat kata2 ni.
    masih ko gunakan sampai skrg?
    aku rindu ms kite sama2 sekolah dulu.
    form 5 saat best..
    ko degil n lasak,
    tapi ko senyum je mcm tak ada mslh.
    masa form 6 pun ko relax je..
    rindukan masa belajar.
    kita tetap jadi best kalau kita pikir positif dan yang terbaik..
    ko jaga diri taw..
    aku suka ayat ni..
    ko salu sebut masa form 5 dulu..
    kita berenam, 3 lelaki 3 pempuan..
    kau ajer tak kahwin..
    kita mmg best.

    miss u

    ReplyDelete
  2. haha...
    otak ko memang sempoi la minah..
    haha! memang la,bila kita jadi yang terBSET, ramai la plak orang yang tak BEST bengang kat kita...
    huhu.. apa2 pun, buat yang terBEST dalam hidup selagi mampu..

    iman..
    haha..
    memnag nora ni tak tau la dia nak kawin bila.. even me pun dah nak kawin nanti.. huhu! takpe kan nora, saham kan masih melambung tinggi lagi. so leh la nak demanding sikit. ingat cari lelaki yg baik+beriman+banyak duit.. haha! angan mare ha!

    ReplyDelete
  3. thanks iman(nurul)
    yahh aku stay guna lagi..
    yahhh best 4 life..

    to diela:
    huhuhuhu mana taw erk sempoi?
    alar biaser r tu kiterkan best jer...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿