.: i'm not ok :.

Monday, February 04, 2008


lalalalalalalala.....

aku demam ptg nie...

lalalalalaala....

i'm not ok....

lalalalalala...

aku nak nangis...

lalalalalalala....

sakitnyer aku rasa.


uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


terpulang lah aper pun aku terima..

terlalu sebak n sakit...

benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

moodyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tensionnnnnnnnnnnnnnnnnn


uwaaaaaaaaaaa

:(

:(

:(
** dengarlah lagu i'm not ok dari MCR**

You Might Also Like

9 ♥sweetcream♥

  1. Hye,askum...firstly gua nak ucapkan terima kasih yg tak terucap dgn kata2,walau pun gua melaung sekuat hati sehinggakan anak tekak gua tpancul keluar dr tempat asalnya.thanks mgkin ni ucapan yg ringkas,hahahaha...4 your present.kenapa ni?sakit,sedih tak epy...WHY?

    ReplyDelete
  2. tak ada apa2lah bro..

    sedih sikit jer..
    bro dah epy kan org pon ok lah tu..

    owhhhhh its ok, tak seberapa pon tu..

    hope sudilah terima:)

    ReplyDelete
  3. ooohooo. sudah berjumpa si penghubat ati, menjadi kan cik non nie epy..

    ok lahtu.. jangan leeeh dok sedih2, dok nak moody slalu. ooopps lupa lak ek.. org pompuan memang gitu ekk. ada hari2 nye setiap bulan perubahan ormon kan kan kan cik non kan..

    ReplyDelete
  4. abi..
    yeap2..
    setuju dengan kamu..

    ReplyDelete
  5. tak lah abi...
    yang temankan kiter tu skunk dah bz ler...
    tu yg kiter sedihhh
    abi tmnkan kiter leh tak?? hehehe...

    yer r skunk tgh cam 2 ler..
    tambah plak demam...

    saper taw lagu lonely??????

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Ello,siapa yg bz..gua tak bz pun.cuma bulan 2 ni gua byk keja.KNP BERRY CKP GUA BZ,kan dah bg tau.gua hrp berry faham,Thankz krn sudi berkawan ngn gua lg.jg diri,gua dgr sllu pening2 kepala.makan on time...Askum Peace.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. to siver :
    yup, berry mmg nak bz kan diri gak... sajer lek keje lewat, lyn chatting.. jgn brase hati plak berry tak msg k..

    to anon:
    alar mmg berry keje part time ngn u kan, tapi u kater dah jd full time erk.. hehehehe cumer sunyi sikit jer, tu r kadang2 nak call takut gak, takut mengganggu walaupon keje berry ngn u adalah ganggu u..
    hehehehe..

    ** luper plak thanks er silver coz doakan kebahagiaan berry,, doakan mudah2an putera berry cepat2 turun munculkan diri..
    khakhakhakha

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿