.: i'm not ok :.


lalalalalalalala.....

aku demam ptg nie...

lalalalalaala....

i'm not ok....

lalalalalala...

aku nak nangis...

lalalalalalala....

sakitnyer aku rasa.


uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


terpulang lah aper pun aku terima..

terlalu sebak n sakit...

benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

moodyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tensionnnnnnnnnnnnnnnnnn


uwaaaaaaaaaaa

:(

:(

:(
** dengarlah lagu i'm not ok dari MCR**

{ 9 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 04 February, 2008 22:53
Hye,askum...firstly gua nak ucapkan terima kasih yg tak terucap dgn kata2,walau pun gua melaung sekuat hati sehinggakan anak tekak gua tpancul keluar dr tempat asalnya.thanks mgkin ni ucapan yg ringkas,hahahaha...4 your present.kenapa ni?sakit,sedih tak epy...WHY?
B3rrY B3rrY 05 February, 2008 09:05
tak ada apa2lah bro..

sedih sikit jer..
bro dah epy kan org pon ok lah tu..

owhhhhh its ok, tak seberapa pon tu..

hope sudilah terima:)
abiabi 05 February, 2008 12:50
ooohooo. sudah berjumpa si penghubat ati, menjadi kan cik non nie epy..

ok lahtu.. jangan leeeh dok sedih2, dok nak moody slalu. ooopps lupa lak ek.. org pompuan memang gitu ekk. ada hari2 nye setiap bulan perubahan ormon kan kan kan cik non kan..
diEla diEla 05 February, 2008 13:31
abi..
yeap2..
setuju dengan kamu..
B3rrY B3rrY 05 February, 2008 14:11
tak lah abi...
yang temankan kiter tu skunk dah bz ler...
tu yg kiter sedihhh
abi tmnkan kiter leh tak?? hehehe...

yer r skunk tgh cam 2 ler..
tambah plak demam...

saper taw lagu lonely??????
silver_clown silver_clown 05 February, 2008 22:29
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 06 February, 2008 01:06
Ello,siapa yg bz..gua tak bz pun.cuma bulan 2 ni gua byk keja.KNP BERRY CKP GUA BZ,kan dah bg tau.gua hrp berry faham,Thankz krn sudi berkawan ngn gua lg.jg diri,gua dgr sllu pening2 kepala.makan on time...Askum Peace.
silver_clown silver_clown 06 February, 2008 15:55
This comment has been removed by the author.
B3rrY B3rrY 10 February, 2008 13:15
to siver :
yup, berry mmg nak bz kan diri gak... sajer lek keje lewat, lyn chatting.. jgn brase hati plak berry tak msg k..

to anon:
alar mmg berry keje part time ngn u kan, tapi u kater dah jd full time erk.. hehehehe cumer sunyi sikit jer, tu r kadang2 nak call takut gak, takut mengganggu walaupon keje berry ngn u adalah ganggu u..
hehehehe..

** luper plak thanks er silver coz doakan kebahagiaan berry,, doakan mudah2an putera berry cepat2 turun munculkan diri..
khakhakhakha

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿