.: Kau Laksana Bulan:.


Sebenarnya dah lama aku baca novel ni, tapi tak sempat nak update dalam blog. Aku suka baca novel nie sebab ia ceritakan kisah hidup aku dalam cinta dan keluarga. Walaupun masa tu aku tak terfukur nak baca kerana mcm tak best jer.. aku pinjam dari kawan sebilik ku dan menghabiskannya saat aku kesunyian..
Berbalik kepada novel Kau Laksana Bulan.
Pengarang : Aina Emir
Penerbit : Karna Dya
Harga : RM19.90
ISBN : 983-4276-13-3
Kisah seorang penulis novel thriller dan persekitaran hidupnya. Bermula dengan pertemuan secara tidak sengaja di atas komuter dari Nilai ke KL, pertemuan yang melucukan antara heroin dan hero.Konflik berlaku bila mana x-boyfriend cuba2 untuk menghampirinya dan cuba memenangi hati keluarganya. Di sini berlaku lah perebutan, serba sedikit menyebabkan dia rasa pasrah atas kehidupannya.....

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿