.:Ramadhan:.

Tuesday, September 02, 2008

Bermulalah 1 Ramadhan umat islam mengerjaka ibadah puasa...
Huhhhhhh seronok menerima kehadiran Ramadhan, syukur kerana masih sempat merasainya.. tapi me sedih coz me tak dapat memulakan puase seperti umat2 yang lain atas sebab yang tak dapat di elakkan...
******
Pada 29/08/08
me ambil halfday kerana me akan pergi ke Batu Pahat.. Alkisahnyer me tertinggal bus pada tiket 6.00pm. ntahlah gara2 jalan jam me ketinggalan mujur kwn me masih berada di Kuala Lumpur.. Lantas me terus ke serdang krn kwn me tggu di sana...
Sampai di Bt Pahat lewat gaklah, alhamdulillah seronok me jumpa org2 di sana.. mlm tu me sambung buat hantaran mne yang tak siap lagi... huhhhh gune je pe ada coz smua last minit... sabo je lah....


30/08/08
kami pergi menghantar rombongan pertunangan, wahhh seronok sgt2 bagai meplak yg nak bertunang.. hehehhehehhe



ermmmm me terpaksa balik ptg itu uga coz dh janji wif my bro...
**
Setibanya di KL me trus tukar baju coz tak sempat nak salin baju sms di Bt Pht.. me trus ke Bukit Bintang. maaaaaaa aiiiii ramainyer makhluk bernama manusia...

me tggu my bro di Picolo Mondo.. MasyaAllah, arak, rokok, laki pmpuan smua ada.... mlm tu me tak pakai tudung.. me duduk 1 table ngn mat2 salleh yg berada di situ. maklomlah me menumpang je coz tggu my bro hbs keje.. kbtln kt situ ade function utk celebrate merdeka... me kne tgur ngn sorang guys... ade ke patut dia ajak me minum beer??? eeeeeeeeeee, me tolak baik2 sambil senyum.. mcm2 pujian me dpt mse tu, tp org dh mabuk bkn dia taw pon...
so tak lme tu sblm bunga api meletup, me ngn my bro berangkat pulang.. tak kuase melihat gelagat zaman sekarang...... MERDEKA... MERDEKA... MERDEKA...
Pape pon sendiri mau ingatlah.. godaan blh terhindar andai kita mampu tanganinya...
InsyaAllah

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿