♥JaLaN-JaLaN MaLaCca♥

Pada 24/01/2009,
Jam 4.30pm,
Aku gerak dari Kelana Jaya ke Nilai..
Tujuan aku adalah nak g Melaka Bandaraya Bersejarah..
Hahahahahhahahahhaha
Jalan2 lagi aku nie... ape daaaa asyik berjalan je kejenyer...
uhuhuhuhuhuuhuhuhuh

Sebenarnye juz nak enjoy kan diri aku dek masalah yg aku alami.. tekanan yang amat lah katakan... so aku pon lepak kat sne bersama 3 org kwn aku.. huhuhuhuhu.. syok bukan kepalang lah.. ase puas sgt2 lah.. hehehehehehhhehe...

Malam tu round Melaka.. Makan ikan bakar, sotong, kerang bakar... perghhh mmg mavlasssssssssssss.....
So, lepas mkn kami round2 bandar... g JonkerWalk... wahhhh syok jugak lahhhh.. hehehehehehehe
Kemudian pergi ker Dataran Sungai Melaka.. Lepak2 kat sne.. bestnyerrrr...
Aper lgi aku ngn shila mmg kaki bergambor n manse sbg photographer aku ade lah si..... jeng jeng jeng.....
ermmmmmmm sonok sgt... lega sket akan masalah yg aku alami....

25/01/2009
Pg2 lagi dah bangun gara2 nk p mandi kat Tanjung Bidara.... wahhh lme sehhh aku tak pat merasa mandi laut.... tapi aku nie penakot sket.. hehehhehehe.. aku rasa last aku betul2 mandi laut kat Pulau Pangkor kenangan bersama si dia...
huuhuhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhu
tapi salu lah aku p pantai n laut.. utk mandi inilah br merasa smula..

So lepas mandi manda we all p plak umah kenduri kahwin... wahhh lg plak perut sudah lapar bangettttt... mkn freeee...
hehehehehheheheehhehehehe

Selepas itu kami tukar pakaian, n jejalan kat bandar melaka...
naik A Famosa.... wahhh kalo dulu thun 90an, Dataran Pahlawan tu adalah padang dan di penuhi lembu2 utk tarikan pelancong... tapi kini?????
huhhhh serba moden, canggih sehhhh, dulu di penuhi penjual2 di kaki2 jalan tp kini bangunan n butik2 mewahhhh dasyat2...
hehehehehhehehehehhehehehehhehehehehehhe

ermmmmmmm selepas mkn malam aku dan kwn gerak pulang ke KL.. Shila stay lah kat Melaka.... hehehehehehhehhe...
Perjalanan kami smuanya selamat../
ehehhehehehehehehe ♥JaLaN-JaLaN MaLaCca♥

2 comments.. read them below or add one

arejar arejar 02 February, 2009 16:27
hikhik~ nape x ckp g melaka...
coz 24 till 27 jan,aja de kt melaka...
btw,kt tanjung bidara org x bpe nk g..sbb xbest...n jd buah mulut org psl khinzir kt sane...
skunk ramai tourist g kt pengkalan balak n telok gong...
hikhik...
camping kt sane best~
B3rrY B3rrY 02 February, 2009 16:44
wahhh ye ker... org tak taw r.. tak plan pon mse tu.. hehehhehhehe...
alar se kat tnjg bidara kebetulan nk p umah kenduri kahwin.. huhuhuhuhuhu

How r u yunk???

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿