♥Terasa Muda♥

Thursday, February 05, 2009

Haluuuuuuu...
kat sini me bkn r nak bangga diri or memuji sendiri,
hal nie berlaku dalam mse mggu nie jugak..
Bukan lah kate mahu memuji, tetapi pada hari selasa sebelum nie, me lepak mkn kat Pizza.. Me dan kawan, kawan me plak bawak lah kawan dia.. maklum r nak ilangkan tension punya pasal juz nak borak2 jer... but not gosip2 k...
huhuhuhu.. borak punya borak last that gal ty me umur brape.... so me dengan selamba bg tahu dis year me genap 25thn....

Dia terbeliakkan mata...
Me ty, "kenapa plak terkejut??"
Dia cakap mcm tak caye jer coz me nie nampak mcm budak2 dalam lingkungan 20 or 21...
Ape lagi naik gelak me n kawan2.. dia say sori coz tak pggl kakak..
hahahhahaha lucu jugak r.. me rasa dah tua tp org kata me budak2........

Pada hari rabu yakni semalam.. semasa di loby kat tempat me kerja... Masa tu me ngah bawak byk barang yakni Tender Drawing.... Me ngah tggu lift...
Ade sorang kakak tu tegur me..
"Banyak barang, keje kat MUST ke"??
me senyum n geleng kan kepala... So me ty lah kenapa kak??
Dia jawab mcm gaya lecturer kat MUST..... ade rupa n gaya sket... lantas pintu lift terbuka akak tu pon berlalu...
Aku tersenyum sorang2... terasa lwak jugak coz aku nie dh lah pendek ade plak gaya mcm lecturer bio betol akak tu.. hahahahhaha ape2 pon tu smua datang dari Allah, me bersyukur kerna dikurniakan dengan mata yg boleh melihat, dengan telinga yg boleh dengar, dengan tgn n kaki yg boleh berfugsi... Mayb semalam me berpakaian kebaya n shawl.....

huhuhuhu..
ape pon thank 4 Allah.....

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿