♥Atie bagi Homework♥

Cik atie bg aku homework plak.. cm kne wt keje skolah jer.. huhuhuhuhuhu thanks ye atie nie haaaa br siap.. so mari-mari kita lihat sapa yang kenaaaaa!!!!!!



1. Anda rasa anda hot?
huhuhuhuhuhu takkan nak ngaku HOT kot.. malu r... ermmmmm tapi org cakap HOT d reason hy mereka yg tahu coz nak bg taw maluuu.. huhuhu wawawa

2. Upload gambar kegemaran anda

3. Kenapa anda suka gambar ini??
sebab org kata sy tomey n nice wif bait2 ayat tu... hahhahahhhaha
4.Bila kali teakhir makan pizza??
lame gak r tu pon ngn my officemate coz blanje sempena thn baru.. huhuhu n ade kes so lepak kat pizza org blanje..
5.Lagu yg terakhir anda dengar??
Dia Fardhila-Bertakhtah di hati coz lagu nie aku salu karaoke r...
6.Apa yg anda tengah buat selain daripada selesaikan tag nie??
Chatt ngn fs, coz aku hr nie last day n keje pon tak payah buat dahhhh.. horeyyyyyy!!
7.Selain nama sendiri,anda suka dipanggil dgn panggilan aper??
Sayang, manje, baby, mama.... geli plak aku ase... wakhakhakhakha pling sempaoi kau aku ler...
.Tag lagi 6
Hajar
Nadia
Adyza
Zaa
**tak ckup yg lain r**
9.Sapa no1 pada anda...
dia kwn yg dikenali melaui internet jer... tapi kwn dh mcm salu jumpa sbb dia mmg best... dia lah kwn sy kat fs, Ym, ngn dis blog.. name dia ATIE..... muaxxxxxxx
10.Orang no.3
Nadia- dia pon kwn yg hy skali je aku pnah jumpa tp rapat mcm kwn lme.. mcm2 mslh share sesame...... i love dis friendship..
11.Kata sesuatu untuk orang no5
Zaa-ermmm haloo fren lme betol tak dgr biter..
12.Bagaimana plak ngan orang no 4.
ex-student shahputra, tmpt aku blaja dolu....
13.Siapakan orang no.2.
Hajar- my sis(adik lam tenet).. hye yunk!!
14.Bagi pesanan pada orang no.6..
Buat org no.6.. hahahha tak de r.. so sesape ase dia layak berada di no. nie silakanlah jawab.. uhuhuhuhuuhuh
**enjoy ur read**

2 comments.. read them below or add one

pu3 miss3 pu3 miss3 06 March, 2009 12:37
hahahah..lg bez!langsung xleh follow..xmsk lam kpale hotak nie..
B3rrY B3rrY 06 March, 2009 12:41
hhahaahhaha.. apesal plak.... ala lg sng jwb nie dr soklan exam r.. hhhahhahha

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿