♥Kasihan My Ex Boss♥

ERmmm actually petang smlm my ex boss call me.
wahhh dia suruh me balik keje smula.. huhuhuhuhu mcm de probs jer..
so dia juz mengadu yg budak baru tuh lambat n tak leh handle. sgt kasihan plak aku dengar.
juz simple thing je, bout tender.. projek wif putrajaya.. mcm rugi plak terlepas tender tuhh.. kasihan btl, tapi ape leh aku wat... aku mmg rindu ngn keje2 aku dulu seronok tapi aku dh beralih arah n tak mungkin sme skali aku akan berpatah smula..
huhuhuhuhuhuhhhuhu 

Budak br tuh beruntung msuk dulu aku still ade ajar dia 1 week. mse aku dlu tak de sape ajar aku.. hukhukhukhuk..
ermm ntahlah ikotkan dulu aku pon tak nk benti.. tapi disebabkan satu benda je aku beralih arah jugak.. kat opis lme tu syokkk mcm2 aku blaja, aku bley jadi editor tak bertauliah lagi.
ermmm tapi tu opis lme r..
now aku kasihan sgt ngn my ex boss. ape bley aku tlg erk??
♥Kasihan My Ex Boss♥

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿