♥Besday My Sweet Little Baby♥

26 June 2009~ genap 1 thn my sweet little baby Nur Alya Natasha...

so haku budget mau bwk nuntun muvi tp sume sold out...

so we juz celebrate kat KFC the mines jerk...

sgt seronok tmbh2 along nk p kt situ aku plak xpnh jejal kaki ke the mines...
agaggagaga

ade ke peliknye aku.. cm kuno jerk erk...

ermmmm so lepak2 mkn2 sambil potong2 kek...

pas dr tu we all p lepak kt bukit ampunk plak...

xjauh dr umah my bro so thats y salu g situh jerk...

tp weekend kn mmg penug jerk org...

asyk mte menjamah pasangan bercinta...

wt pe aku nk jeles erkkk... hahahhaahhahh...

hari ahad pagi aku picnic kat Pangsun mandi manda air sungai...

mlm tu aku ngn akak ipar prepare sume brg2 BBQ konon2nye...
perap Lamb ngn ayam... msk sayur2...

so pg2 sudah gerak pergi...

sampai je kt sne pn dh ramai org.. so pilih pondok yg ok sket... anak buah aku dua2 dh gedik mau main air.... hmmmmm aku plak badan mcm xsh mcm xde mood... pembawakan bulan murah yg bakal menjelma kot...
wakhakhakahkha...
so aku ngn along pn hidup kn bara utk bakar lamb n ayam..

perghhh bau semerbak perut berbunyi...

nyumnyumnyum....

so kt bwh nie pict2 yg sempat snap sje...
xsume lh haku letak.. yg mne ok jerk...


0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿