♥What U Feel♥

Wednesday, August 12, 2009

"I Thinks My Life Owsem When I With You"



ermmmmm word kat ats tu kan...
ngeeeeeeeee
ape perasaan korang kalo dpt word cm tu???
ermmmm ofcoz suke right???
but
aku dpt word tu dr someone yg dh kahwin..
yahhhhh b4 nie mmg aku kwn rapat ngn dia
bagaikan belangkas
bagaikan rumi n juli
tapi....

itu sume dulu
b4 dia kahwin
nape dia msg cm tu kat aku???
ape perasaan isteri dia wen terbace msg tuh..

selang beberape hr dia call
dok kte dok rayu rindu kat aku suh aku trun kuantan
coz dia nk jmpe
ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
menakotkan betul r
aku hormat dia coz dia someone yg pernah aku kenal n pernah aku syg
walaupn syg aku pd dia sekadar kwn
ermmmmmmmmmm

aku abaikan n mls nk layan sgt..
juz aku tegaskan we juz fren thats all
u epy i'm also epy
y nk cr aku balik..

huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

You Might Also Like

9 ♥sweetcream♥

  1. ye mmg sabo jer nie...
    menguji keimanan..
    muahhahahahahhaha

    ReplyDelete
  2. syok law der org bg kt kiter..
    wowiwiwiwiw...

    ReplyDelete
  3. YE LAH MMG SYOK TAPI KALO ORG YG KITE SYG N SYG KN KITE...
    NIE DR ORG YG DH KHWN..
    HUHHHHHHHHHHHHHH

    KESIAN WIFE DIA KAN..
    MUAHHAHHHA

    ReplyDelete
  4. hehehehe..sebenarnye dia nak mesej bini dia tu..tapi..tapikan..tersend kat no yu..huhu..gurau je..siyes gurau~

    ReplyDelete
  5. "I Thinks My Life Owsem Went I With You"

    think without s.. and supposed when not went

    ReplyDelete
  6. think without..... ermmmm tu kne ty dia ehhh xtaw r ape yg dipikrkannye.. muahahhahahha....

    alar salah typing jer...

    but thanks

    ReplyDelete
  7. huhu...bagos2..
    1 kptsn yg bagOs dgn xmelayan HAK org..
    tahniah kpd nOra!!gO girl!!

    ReplyDelete
  8. yups gal...
    kite sbg pompuan ofcoz merase sume tuh...
    jgn selfish lah kan.. hehehehhehehe

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿