♥What U Feel♥

"I Thinks My Life Owsem When I With You"



ermmmmm word kat ats tu kan...
ngeeeeeeeee
ape perasaan korang kalo dpt word cm tu???
ermmmm ofcoz suke right???
but
aku dpt word tu dr someone yg dh kahwin..
yahhhhh b4 nie mmg aku kwn rapat ngn dia
bagaikan belangkas
bagaikan rumi n juli
tapi....

itu sume dulu
b4 dia kahwin
nape dia msg cm tu kat aku???
ape perasaan isteri dia wen terbace msg tuh..

selang beberape hr dia call
dok kte dok rayu rindu kat aku suh aku trun kuantan
coz dia nk jmpe
ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
menakotkan betul r
aku hormat dia coz dia someone yg pernah aku kenal n pernah aku syg
walaupn syg aku pd dia sekadar kwn
ermmmmmmmmmm

aku abaikan n mls nk layan sgt..
juz aku tegaskan we juz fren thats all
u epy i'm also epy
y nk cr aku balik..

huhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
♥What U Feel♥

{ 9 comments.. read them below or add one }

~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 12 August, 2009 16:30
ye mmg sabo jer nie...
menguji keimanan..
muahhahahahahhaha
SePetSePet 12 August, 2009 16:39
syok law der org bg kt kiter..
wowiwiwiwiw...
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 13 August, 2009 12:42
YE LAH MMG SYOK TAPI KALO ORG YG KITE SYG N SYG KN KITE...
NIE DR ORG YG DH KHWN..
HUHHHHHHHHHHHHHH

KESIAN WIFE DIA KAN..
MUAHHAHHHA
KiMiE KiMiE 13 August, 2009 16:42
hehehehe..sebenarnye dia nak mesej bini dia tu..tapi..tapikan..tersend kat no yu..huhu..gurau je..siyes gurau~
AnonymousAnonymous 15 August, 2009 21:30
"I Thinks My Life Owsem Went I With You"

think without s.. and supposed when not went
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 17 August, 2009 09:42
think without..... ermmmm tu kne ty dia ehhh xtaw r ape yg dipikrkannye.. muahahhahahha....

alar salah typing jer...

but thanks
Dd Aby Dd Aby 17 August, 2009 17:59
huhu...bagos2..
1 kptsn yg bagOs dgn xmelayan HAK org..
tahniah kpd nOra!!gO girl!!
~daCkScOot^_^ ~daCkScOot^_^ 18 August, 2009 11:22
yups gal...
kite sbg pompuan ofcoz merase sume tuh...
jgn selfish lah kan.. hehehehhehehe

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿