.:♥ Weeding My Fren♥:.

Monday, November 16, 2009

Date : 14 & 15 November 2009
Location : Londah, Gemas Negeri Sembilan
Weeding : Sue & Ujang


Pas keje hari jumaat aku balik umah then siap2 utk gerak lek kampung.. Aku lek kampung wit my fren Azreen (manje). sampai kat kampung around 12.00am.

Mlm tu aku xleh tdo, trase berjauhan dgn my cuyunk.. padahal selama nie bukan selalu depan mata tapi rindu yg sarat nie membuatkan aku trase kesedihannya. dia jua berkata begitu terasa jauh dan terasa amat rindui aku...
akhirnya aku terlena lewat pg...

Sabtu ~ 14 November 2009

Bangun n kemas2 umah. Kawan aku(ijai) msg gtaw mau ke majlis nikah sue. aku kne g gak coz jd pengapit si sue.. ermmmm siap bwk bju spare trus majlis berinai pd mlm nye..
so selepas majlis akad nikah trus ke rumah pengantin.. aku tolong mne yg patut.. kje mudah2 jer bungkus telur.. hahahahhaha...
petang tu aku ngn ijai nk ke Gemas then trus terlajak ke segamat.. jalan2 sme cik leha.. heheheh
balik lewat coz mlm berinai.. msg wit my cuyunk lu.. rindu sgt2 mse tuh... tgk2 aku xleh tdo.. plak kne muntah2... then borak2 ngn mak.. perghhhh sampai kol 3 lebey pg.. tapi mse tu aku amk kesempatan meluahkan ape yg aku rase... memberitahu ape yg aku plan kan dh menceritakan dgn siapa aku berkawan.. citer punya citer alhamdulillah mak trime n mendengar dgn baik.. syukur sgt2 Allah permudahkan urusanku.. Siang tu aku dpt surat menyatakan aku di terima bekerja di JABATAN PELAJARAN MALAYSIA.. dgr rase syukur aku dan mak sampai meleleh air mata.. hehehehhehe alhamdulillah rezeki aku utk thn nie.. berkat kesabaran ini lah hasilnye... so dgn pantas aku gtaw my cuyunk..

Ahad ~ 15 November 2009

Siap sarapan pagi aku pn bersiap utk ke rumah sue... sudah plan sme manje, shila, ijai.. so we all grak reramai.. aku plak xde transport lagi (car) so terpakse menumpang pd yg sudi.. hehehehhehe... setiba di rumah sue kehadiran ku sudah di nanti kerna aku kan pengapit si sue.... lawak tol r..
so mse majlis berlangsung, alhamdulillah cuace baik n xhujan..
dtg plak Nubhan (af6) huhuhuhu dapat r bergambar sesama then dpt mkn sebelah dia.. leh r loghat sket nogori.. hahahhaha...
dpt jumpa kwn2 skolah then click2 pict byk2.. so settle sume aku grak balik.. sampai umah around 3.00 pm... bleh plak aku ngn shila terlelap depan tv.. masyaAllah...
aku bangkit dn siap2 mau pulang ke KL..
aku balik ngn cik leha.. lepak seremban jumpa ijai.. then gerak lek KL.. leha drop by kan aku kat KL sentral then xlme tu along sampai...
tiba di rumah colling my cuyunk.. waaaaaaaaaaaaaa rindu sesangat...
Love u my cuyunk.. hahhahahha (siapa my cuyunk) lu pikir lah sendiri.. huhuhuhu...

nite to all my fren..
nite to my cuyunk..
nite to my baby..
muacssssssssssssssssssssssssssss


########### pict leh tgk kat my FB

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿