✿My Story✿

waaaaa dh lme sgt aku xpost entry...
hurmmmm asyikkk bermadah puisi je aku nie...
hr nie aku juz nk luahkan ape ku rasa...
maklom r sejak aku xcident n benti kje mmg xde mse sgt nk meluahkan secara detail bout my story....✿

kalo dulu ade je kesempatan aku nk update story hari2... hurmmmm..
ape2 pn now aku dh kje di sekolah kat sekolah lama aku plak tuh... alhamdulillah rezeki ber
ada di Jabatan Kerajaan akhirnya termakbul jugak walaupn aku xpnh jangka seawal nie.. syukur sgt walaupn beza gaji sgt jauh..✿

aku cuti selama 2 bln gara-gara kemalangan.. dlm tempoh tu mmg sgt busan.. malah menambahkan berat badan aku jer... aku rindu nk jengah dunia luar.. cuci mata kat tempat2 yg best2.. ehhehehehhe
ape2 pn selama 3 thn aku berada di Kuala Lumpur byk yg aku pelajari tntg kehidupan... Byk benda yg dh merubah aku.. Ye aku insan yg pernah tersasar.. Bkn itu kehendak aku.. Allah mendengar doa ku dgn itu Dia tempatkan aku ke kmpung.. Amin..✿

Hurmmmmm dlm life aku skrg dh de someone special.. perkenalan yg xpernah aku duga.. perasaan yg xpnh aku pinta utk cintainya... ye lah ngn watak aku suka berkawan aku terima sape saja... tambahan aku nie fobia dgn janji2 lelaki... tapi setela
h ape yg ku alami dr pengalaman lepas aku jadikan pengajaran...
Puas ku minta petunjuk siapakan yg akan mencuri hati aku.. xku sangka dia yg berjaya melembut kan hati aku lantas percayainya mencintaiku...
Salahkan aku menerimanya???
sedangkan aku tahu siapa dia, apa statusnya...
Tapi hati nie seolah di beri satu amanah dan tanggungjawab..
Puas ku bermunajat, titpkan doa moga berikan jalan utk aku...
Yahhhh jalan yg dibentangkan di hadapanku sgt terang walaupn aku nampak lekuk2 yg ggu perjalanan ku.. Mimpi itu buatkan aku yakin dgn apa yg diberikan pada ku..
Thanks God...✿

Kini aku lebih tenang, selesa dengan kehadirannya dn aku merasa bahagia.. moga Allah terus kurniakan nikmat pada aku, subur kan perasaan ksh syg yg ada...
N now blog nie aku share ngn dia... Kerna dia aku xsunyi lagi.. syukur sgt Allah ciptakan dia utk ku...

Thanks honey coz slalu berada di sisi nie saat aku memerlukan...
Hope kita mampu lalui halangan yg ada...
Insya
Allah..

4 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 20 January, 2010 21:36
Alhamdulillah..
aku juga bangga krn kau hadir
dan mmberi semangat kpdku..
Thanks GOD..
( Hanamichi )
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 21 January, 2010 11:41
yahhhhh...
kerana Dia telah pertemukan kita.... kerana izin Dari Nya kita bercinta.. perasaan yg ada terlalu syumul...
AnonymousAnonymous 24 February, 2010 17:17
always b honest on your heart
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 25 February, 2010 13:36
ermmmmm thanks anon.. insyaAllah...

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿