✿Aku Sedey arrrr✿

Saturday, February 20, 2010

hukhukhukhukhuk
aku xtaw lah nk luah or tak.. tapi mmg kne luah sblm meletup..
hehehehehehheh
mcm nie..
aku de fb..
Fb tu lah aku dpt jmpe kwn2 lme.. dulu lyn FS & Tagged & MS.. tp aku dh delete.. lar nie layan Blog n FB...
Slame nie kan xde mslh pape pon..
tp sejak 2 3 hr nie ade anasir yg ggu kat FB aku..
Sakit hati dohhhhh...
mcm ciiiiiii....
tapi sabar jelah kan...
Anasir tu gal, dh add aku add kwn2 aku add plak bf aku add lg kwn2 bf aku.. huhhhh..
Whoz that gal???????
Ape yg dia komen2 kat fb my b sgt menyentap hati aku.. kwn2 lain nasihatkan jgn layan.. tapi babe perasaan tu xkan aku nk wt bodoh jer.. sakit tu weii..
hukhukhuk...
so one day aku xthn sgt aku chat ngn that gal...
taw x babe dia jwb cm ne...
"my name qaseh lah"
"i like it i like him also"
"up to me want to rite anything"
"i like called him dear"
"i'm nu fren wit him"
"never meet him b4 dis"
"i like him"
"i like his motorbike"
"y u dun like that"
"who r u wit him"
Stopppppppppppppppppppppppppppppppppppp
huhhhh byk lg babe tp kan asyik2 dia ckp dia suke, tu je alsn dia... begang babe..
xsemene2 aku mrh my b..
sian my b jd mangsa keadaan...
then the best is aku remove account that gal..
aku block trus...
ade kwn2 aku kte dia sje nk kne kan..
ade plak kte minah gatal..
WATEVA....
yg aku taw aku xsuke...
hurmmmm
so xpasal2 aku push my b remove that gal..
xpasal2 aku desak my b ikot ckp aku..
Tapi salah ke aku???
Aku sedey sgt wen bnda nie dtgkan mslh antara aku ngn my b...
Aku cye kat b tp kan ht pompuan aku nie sakit sgt r..
aku taw my b xbls komen2 dia..
tp mata aku sakit sgt wen tgk that gal menggedik kat wall my bf...
ngeeeeee
now my b ngah stress sgt...
aku xde niat nk hlg my b kwn ngn sape2...
cume kali nie je aku mntak....
salah ke aku?????
B, i'm sori... hope u cn 4give me...
U noe i really love you.. love you so much..
hukhukhukhuk....

You Might Also Like

5 ♥sweetcream♥

  1. huk3...sabo2..sabo syg...ignore jea k...agpun awk da delete account dia kan...so enough k..huk3...:-(...jgn sedey2 la...b awk xlayan kan??sabo k...think positif...t b awk ok r 2..:-)

    ReplyDelete
  2. Jue:

    hukhukhukhuk.. ye lah.. mmg bf kita xlayan.. tp kita pn dh sakitkan ht dia.. kita pakse dia... dis is my fault... hukhukhuk... uwaaaaa kita syg dia....



    cikwanik:
    ermmmmm fb xbersalah.. kita je yg emosi sgt...
    hukhukhuk..
    if niat gune cr yg baik maka baiklah jadinya.. ehehehhehehe

    ReplyDelete
  3. hah...ni mesti ttg si budak qaseh tu... alaaa lalink, biarkan ajer... sabar... kita buat buruk kat orang, ti orang plak buat buruk kat kita... macam tuh jugak laaa dia... sabar ye lalink

    ReplyDelete
  4. ermmmm ye lah yunk org sabar... mls dh nk pkr lebey2... ape pon jadu lantak r.. MALAS MALAS MALAS.. ngerrrrrrrrrrrrrrrrr.. hhuhuhuuhuh...
    biarlah dia ngn cara dia...
    mayb org pon emosional sgt..
    ntahlah salah ke org yunk???

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿