✿Cuti Raya Cina 2010✿

Wednesday, February 17, 2010

Apa jer yang berlaku????

Apa yang aku plan pada asalnye xmenjadi

Banyak perkara yang dirancang meti lain pulak yg jadi..

But aku ingt dengan kata2 “Kita Hanya Merancang Allah yang Menentukan”

So walaupun cm tu dlm keadaan yg sgt stress aku tetap syukur sbb aku menyelesaikan mslh yg aku hadapi terutama bab kerja. Alhamdulillah…

So mmg xplan my hubby cuti pada 14hb. Benda xdirancang yang menjadi.. Aku jumpa my hubby… Ermmm biarlah aku release tension dek kerana kerja dengan lepak kat rumah along n dpt plak jumpa My Hubby.. alhamdualillah dan syukur sgt2.. terlerai jugak rindu aku…

Aku taw aku menyusahkan B sbb dek kerenah aku yg tengah serabut.. Aku mintak dia temankan aku… Ermmm Thank you so much honey… Juz out tgk wyg n lepak borak2… itu sudah memadai… buatkan perasaan yg bercelaru, fikiran yg berserabut menjadi normal kembali… walaupun pertemuan hanya seketika namun Allah beri jugak waktu utk aku berjumpa… hurmmmmm…

Esoknye xde pe2 yang aku buat.. sekadar lepak kat rumah layan ank buahku yang makin membesar dan byk keletahnye…

Namun ade jugak masalah yang timbul…

Sebagai anak dan sebagai adeq..

Sukar menjadi org tengah, terasa bebanan yang aku pikul berat sgt, tanggungjawab yang ade trase byk.. Namun aku kne pkr positif, Allah beri ujian ini kerana Dia tahu aku mampu lakukan walaupun sometime aku rasa begitu tidak berdaya… Alhamdulillah hope everything ok.. tunggu aku balik N9 utk slow talk smule ngn mak… Syukur dapat abah yang memahami… dan aku berharap moga jodohku dengan insane yang boleh menerima diri aku dan family aku…

Trase mls nk balik N9.. Jiwaku di sini namun jasad berada di N(.. huhuhuhu perit dohhhhhhh….. pape pon LIFE MUST GO ON… Everything Problem u must face it…

Thanks God…

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿