✿Ada Apa Dengan Hari Ini✿

Friday, March 26, 2010

salam..

dh lme aku tak wat story tntg aku..
ntahlah kdg2 nak meluah tapi aku jadi takut
takut seolah mengadu domba
erm erm erm
fikiran nie kusut sgt2..
tapi aku tetap senyum..
aku menangis

tapi aku bley ketawa
itulah aku...

hari nie aku tetibe rindu kat My B..
nape jadi cm nie..
walhal br smlm sms & colling2...
perasaan yang dtg buat aku betul2 gelisah..
tambahan hari nie My B senyap
mcm mne lah keadaan dia..
ape dia ngah wt sekarang??
setahu aku tntu ngah kerja..
sbb pg td dia sms lambat bangun...
erm erm erm..
mne B pegi??
senyap jer...
Ermmm meti B ngah Bz trainning kan..
maklom r kne study part QC...
chayok2 B...

Konpius aku..
Sebenarnye hari aku xde mood...
mn hilang ntah mood aku...
Dah cari
puas selak2
xjumpa gak..
Tapi aku tetap senyum
Cuba girangkan hati
esok nak ke Key L
mahu ke pesta buku...

story aku hangout time kesengalan ke putrajaya last week pon xjugak aku post..
xde mood
busan
ape aku nak..
adoyyyyy.. (smbil garu kepala yg xgatal pon)
tapi u all buleh tgk kat sini,
Click jer... yg mne sudi lah ye ;)


Di SIni KaLo SuDi nk Tgk!!!

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

  1. rindu tanda syg..boleh ker mcm tu?

    ReplyDelete
  2. hahahha.. boleh2... tapi xsemestinya kita rindu org tu kita syg org tu.. hahahah
    ape merepek nie.. adoyy sengal dh sye

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿