✿rOJaK a.k.a LiFe aKU✿

PART 1
ermmmm entry kali nie mmg rojak... mcm2 nk citer tp pasti korang busan dengan luahan hati aku.. Weekend br2 nie tanpa plan aku g Taman Negara teman member aku chili.. Seronok gak walaupun aku penat... Aku rindu kat My B tapi solah makin jauh aku ngn dia... So byk aktiviti kat sne ase cm xnk balik je... Sonok tgk keindahan alam.. nyaman sekali... nie de beberaa pict kat sne...



















































PART 2
SO hr isnin aku sakit kepala yang amat sangat.. Migran menyerang aku lagi.. Arghhhhh sakit2.. G klinik dapat MC ptg tu mkn ubat tahan sakit.. dh lme aku xjamah ubat tu tapi kali nie terpaksa ambil smule.. coz migran aku mmg xleh di kwl lagi.. hurmmm ape yg aku fikirkan??? arghhhhh xlarat asenye... aku g klinik malam tu kne plak cucuk kat punggung.. sakit2... so nie de pict... dpt MC 3 hari.. hurmmm





















PART 3
N last story is bout my feeling..
bout me wif my B arghhhhh miss him so much... i dun noe wt i can do... Makin terasa jauh ngn my b ape mslhnye hy dia yang tahu... cume aku st terasa coz mne letaknye aku... slame nie leh share everything but sejak2 akhir nie seolah aku byk tertinggal tntg dirinya... Andai salah aku kerana pakse dia slalu maafkan syg.. Lagi satu
hubungan aku n
gn My B xmcm org lain.. is very complicated, tapi aku yakin Allah ade bersama ku... Thats y aku akan tetap berada di sisinya... Cum sedey coz my pict still di paparkan di hebahkan... terase akunie mcm hina sgt.. tp aku kne sabar... biarlah pict aku di tayangkan... pas tu de komen2 yg mengutuk plak kan.. sabar je lah... mereka yg suke mcm tu biarlah... rase glamour gak kan.. hahahahaaha...
I LOVE YOU SO MUCH B...

{ 9 comments.. read them below or add one }

Wanita Itu Wanita Itu 11 March, 2010 13:27
teringin nak pi taman negara..

anyway, kakak doakan yang terbaik untuk kamu dan B kamu ya :)
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 11 March, 2010 14:28
akak...
thanks sgt2..
thanks doakan sy..
ermmm nnti leh gathering g tmn ngara..
lalalalal jom2..
atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU 11 March, 2010 15:37
nora....mata kamu??? skang da mcmane? ciannyer nora.....jg diri baek2 syg..huhu....selalu mcm ni ker?risaunyer tgk mata mcm tuh..mam ubat okeh...
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 11 March, 2010 15:45
atie..
ermmm ermm sejak ketagih makan obat.. heheheh
actually xde r truk mcm nie..
but now ase cm xlarat sumenye...
uh uh...
Btw thank yunk...
org mam ubat..
mte bengkak lgi...
uh uh uh..
sgt2 chubby muke nie..
atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU 11 March, 2010 16:02
ade kurang tk mata tu skang?huhuhu...siannyer kat nora neh....
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 11 March, 2010 16:57
ermm still bengkak..
jd sembap muke nie..
tp ok la atie..
hukhukhuk...
tambah bengkak sebab menaangis..
ehhehhehe
AdikAdik 19 March, 2010 21:57
cemekom,olah msh pelat ag.siannye auntie nora nie,dah tak bengkak ag kn.Tp nsb tak bengkak kat hati,nty susah kn.
tak mo gundah gulana taw,relax n be cool hehehe...

Pesanan dr papa:PEACE FOREVER...
jame bondjame bond 06 July, 2011 01:08
da gemuk skang ahakss....ape kabar skang
james bondjames bond 06 July, 2011 01:12
bertambah kontot....

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿