✿DBKL beroperasi_proses pembersihan✿

Saturday, April 24, 2010



telah ku arahkan
DBKL
MPS
MPK

dan segala majlis perbandaran untuk melaksanakan 1 mission
yakni proses pembersihan bersatu padu
membersihkan segala memori
kesakitan suka dan duka
BERKERJASAMA bersama hati & perasaan
menjayakan mission nie..

Yahhhhh
tanpa dia atau sang kekasih aku juga mampu hidup
ketawa tersenyum dan bersuka riang
mcm kanak2 rebina..
WHY NOT???

yah yah yah so now i'm nu gal
FRESH
&
EPY GO LUCKY

hapuskan segalanya..
sekadar persinggah menguji hati dan perasaan..
BUT
i'm NOT bahan ujian..

so sayep juga bukan bahan boneka..
kau nk pergi
pergilah kau dengan chenta palsu kau
ngn ayat manis gula madu kau

ADA AKU KESAH...

ye mula2 aku kesah
tapi ALLAH membuka luas mata ku
mengerti aku kau bukan yang terbaik
malah kau juga spesis "KAKI PEREMPUAN"

so ade aku kesah kalo xde pape ngn kau...

ermmmm ALHAMDULILLAH
syukur Allah memberi petanda awal
untuk aku sadar..
sadar akan sesuatu
sadar yg RESTU itu perlu

THANKS GOD

thanks all ma fren
u all d BEST
owez beside me
owez be there wit me..

muacssssssssssssssss

You Might Also Like

4 ♥sweetcream♥

  1. ~wowieeeeeeeeeeeeee....eppy always ok...cyunk u...wakakaka..:-)

    ReplyDelete
  2. ermmmmm insyaAllah.. akan ku cr kebahagiaan dan pohon Allah beri kebahagiaan pd sayep :D

    ReplyDelete
  3. wah wah wah...
    macam ni la baru bagus.
    MPK pun kna bertugas ke?
    Majlis Paling Kejam!

    ReplyDelete
  4. Zechs:
    ehhehehhehhehe ye loh kne mcm nie loh...
    MPK mcm2 loh ikot kamo lah nk meaning kan ape2.. hikssssss...
    btw thanks yaaaa

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿