✿Nyahkan Saja Apa Yg Di Rasa✿

Sunday, April 11, 2010

Selamat Pagi Ahad Sume kawan2...
Ermm dh lme aku xpost entry panjang2...
xde idea sgt2... ehh mukan2... idea tu ada tp kebosanan kebingungan buat aku xmampu nk meluahkan isi otak kat sini..
haishhhhhh
ape lah nk jd ngn aku agaknye...
asyik2 moody
asyik2 mood lari
asyik2 sedey

nape lah aku xepy cm org lain...
miahahhahahhaha
ngadu lah pulak... ishhhhhhhh!!!

hurmmm ape lah yg jiwa aku nak... nk boyfren dah ade ( sambil garu2 kepala yg xgatal_ade ke bf) uhhhh mula2 trase sgt hangat bercinta walaupon tahu risiko bercinta tu besar..tapi hati sudah guling2 jatuh layankan jer.. try do d best...
berbulan sudah aku ngn si dia.. tapi kini..
wahhhhh mcm ombak besar melanda..
apa punca angin monsun dtg dr mne aku pon xtahu...
dengan tiba2 silent trus.. mcm aku xwujud...
mcm aku nie org asing...
yeeee mmg aku org asing, asing dr lubuk hati dia..
siapa aku nak persoalkan segalanya kerna jwpn aku pon xtahu...
Katanya syg
katanya rindu

tapi mengapa hukum aku sebegini rupa...
ape salah aku sampai aku diketepikan..
kalo dulu akulah sang juara
yg tahu setiap apa2.. FB for fun.. tapi jiwa aku mengusik mengetuk2.. sakitnya mata bile tgk komen2... segala komen aku xpernah berbalas.. sgt kasihan.. aku terhegeh2 rupanya...
aku on9 berharap dpt chat ngn dia...
tapi bodohnye aku menyuluh dlm terang.. sah2 mmg aku tak dilayan...
ye siapalah aku.. setelah mereka2 lebih mengetahui.. segalanya berubah.. aku ketinggalan.. aku ditinggalkan...
tiap kali aku persoalkan bilangnya jgn fikir bukan2...
mmg lah xnk pikir pon buang mase.. tapi otak aku nie berdetik2 menggelitik utk pikirkan diri dia... susahnye nk faham lelaki.. aku cuba tolak perasaan sakit yang aku rasa... aku cuba pikir positif... tapi ape yg aku dapat.. makin hari aku asyik tertanya2 apa semuanya ini... kalo sungguh aku xdiperlukan lagi.. pulangkanlah hati aku yang dia dah ambil.. pulangkan perasaan aku yang dia kidnap dulu...
aku nie wen dh syg seseorg sungguh2 aku syg.. sanggup abaikan perasaan aku demi kegembiraan org yang aku syg...

Ya Allah berilah aku kekuatan untuk aku melupakan dia.. melupakan dia hari2 melupakan utk msg dia.. melupakan utk menelefon dia.. Ya Allah ringanklanlah ape yang aku rase... kalo dia bukan untukku jauhkan lah dia dari diri ku... luputkan segala memori aku ngn dia... Tapi andai dia untukku, peliharalah hubungan kami.. seiringkan kami untuk lalui episod kehidupan... Amin

Hari nie aku akan ke Port Dickson... menghadiri kursus.. yiehaaa hati aku berat sgt2.. xkeruan sebab aku xdapt nak share ngn dia.. dia menyepika diri... diam membisu tanpa kata2...
aku pon nk wat cm tu.. nak tutup mata aku dr bce post dia status dia.. nak thn jari2 aku dr msg2 dia.. aku tak nak terhegeh2kan lg diri aku.. walaupon aku nak sgt tapi aku kne tahan.. TAHAN lah sumenye...
arghhhh rindu sgt2...

C yaaa kwn2 aku dlm keadaan blurrr sambil packing barang2... berat hati.. sesak jiwa..

uhhhhhhhh doakan untuk kesejahteraan n keselamatan diriku... hurmmmmmm


You Might Also Like

9 ♥sweetcream♥

  1. moga Dia temukan yang terbaik :)

    ReplyDelete
  2. i'm used to that kind of situation before..
    betul..
    kenali dia lagi, ok..
    if u love him, dun give up just yet..
    =)

    ReplyDelete
  3. try your best n kalau dia still mcm tu... lupakan saja...

    ReplyDelete
  4. aish..x nk sedey2 k..b +ve..=)

    ReplyDelete
  5. embun d tengah malam :
    thanks... amin.. :D

    maCy:
    hopefully cm tu lah... ape yg terbaik dr Dia. ;)

    Aku Penulis:
    ermmm yahh sy xnk putus ase n xnk mengalah.. sy tak mo kehilangan dia ats sebb sy tergopoh gapah.. huhuhuhu :m:


    zella:
    yahhh i tgkkan dulu.. hope Allah beri i petunjuk.. thanks yaaa..


    miss lolly:
    ermmmm.. hope allah bg i ketabahan tu.. huhuhuhu :g:


    feyza:
    tayunk...
    ermmm ye lh try do d best.. mmg namo pikir cm tu pon :D

    ReplyDelete
  6. Allah beri kita apa yg terbaik.

    lalui ia seperti biasa. mmg payah siket.

    biar ia berlaku secara naural.

    kalau ada jodoh ada..... ;)

    ReplyDelete
  7. pijah:
    yupsss betul kata2 kamo... :k:
    jgn terlalu mletakkan pengharapan setinggi gunung.. redha dgn ape yg berlaku.. insyaAllah.. :q:

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿