✿Secangkir Kopi✿

Thursday, April 01, 2010


Jalan2 di petang hari..
Jalan2 ke rumah teman...

Mari adeq mari kwn kita berlari2...

Berlari2 mengejar kebahagiaan...

Hahahahahahaha

Poyozzzzz + Sengallll

xtaw nk tulis pe..

blurrrr
buntu...
cume nk gtaw esok aku akan ke KL

then pg sabtu akan ke Chamang, Bentong

Wowieeeeee...


EPY ke aku???
mula2 mmg xcited..
mmg nk sgt pergi camping...

Tapi now mcm ase xbest..

ase sesuatu yg ggu fikiran aku


arghhhh

menghentak2 hati aku nie..

Dush~dush...


Jiwa asyik kacau je..

Bile xnk layan air mata dlm diam meleleh..
Bile buat BODOHHHH ht jugak ssh ht..

adeyy apa mau crita???

cume aku rase xepy..

bile aku de streamyx ase epy nk berinternet tapi dengar plak kata2 xbest

"LEPAS ni KNE PANTAU"
sape yg pantau & sape yg memantau??

aku or kamu???

arghhhhhh!!!!!!


hilang trus mood aku...
hilang semangat...
DAMN!!!
tapi xpe lah sabar jelah..

think positif

gurauan semata2... dlm hati tetap menahan kesedihan...


Dapat lagi santapan halwa mata & telinga
benda yg xbest
mau hangout ngn kwn2..
perempuan plak tu
lelaki plak tu
mau ke mana???

nonton wayang
katanya...

buleh ngak???
aku kne soal...
adoyyyy
ape nk jwb???
kalo kata xbg siapa aku dan apa hak aku
kalo kata bg arghhh hati aku nie cm na..
(sakit hati sakit sekali pabila lihat kau dengan si dia)

ermmmmm
xpe lah pikir positif
sekadar kwn2 dan dia berkata jujur.. (jujurlah padaku bila kau tak lagi suka)

tapi hati nie xrela...

proses pujuk hati sendiri membenarkan jua...
Arghhhhhhh ingt jgn mengongkong.. sapa kau.. apa hak kau... kau org lua je.. (kata2 jahat telah menghasut utk aku menangis)


Akhirnya..

aku dah penat..

mood dah terbang melayang...

fikiran jd xkeruan..

so ape lagi
SELAMAT MALAM SAYANG!!!!!!....

dh lme xdpt ucapan tu :(

You Might Also Like

2 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿