✿Stupid Punya Olang✿


weiiiiii sakit hati lol... dah le petang semalam aku sakit hati, geram & nak menangis.. kenapalah dugaan dtg brtimpA2 dalam waktu yang singkat nie...

Ya Allah sesungguhnya aku tak berdaya & tak mampu... Tabahkanlah hatiku ini... Aku redha aku pasrah...
Tapi bile keadaan aku betul2 jatuh mak abah ade kat sisi.. mak abah gak tempat aku mengadu... Aku dah lah stress ngn keje kat sekolah...




Bayangkanlah (walaupon korang xpayah bygkan) aku nie baru budak lagi.. kalo suh blaja oklah & buat keje nie plak ngan tanggung keje yg bermasalah, keje yg sedia ada, ngn nak belaja nya.. Perkhidmatan dan kewangan..

Aduhhh mcm nak pecah kepala otak nie.. student 748 staff plak 69..
sorang2 buat.. mcm nak mati.. tapi nasib baik kuat lagi... cikgu2 lak ade yg xfaham bahasa ingat aku ROBOT agaknye... huhhhhh... sabar sabar sabar...
melalut plak aku nie...



haaaa pagi td c
m biase aku msuk pejabat on PC.. nk bukak FB tibe2 password salah.. aku masukkan password yg salu gune xblh gak.. pegilah kat yahoo email aku.. tgk2 mak aiiii password aku pon dh berubah... gilew punya keje nie.. sape yang dajal sgt agaknye nie... nasiblah blog aku nie dia xgodam.. haishhhhhhh hackers sgt lah tue... ape ingt namo ko hackers BOLEH SUKA2... malas nak tuduh tapi aku tahu nie keje ko.. sebab b4 nie tanpa pengetahuan aku ko yg tukarkan URL blog, tukarkan private setting kat FB... dh tukar baru bg tahu.. chettttt tapi mse tu syg lagi so aku ingat xpe lah... tapi kalo bukan ko org lain agaknye.. hurmmmmmmm pape pon hati nie sgt panas...

6 comments.. read them below or add one

Mrs Infinity Mrs Infinity 29 April, 2010 19:51
salam nora..for ur info, now have fake fb...wen u wanna log in..look at pic..if pif ppl in the world thats real fb..but if pic hp when u wan sign in..thats a fake fb..and who open ur fb can change ur p/w..i got info from mahligaiku group...ramai terkena...
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 30 April, 2010 00:22
Fyza:
yunk i bersabar je nie lah.. kalo idak.. huhhhh mau i tumbuk2...


noor:
ermmm thanks 4 ur information... ermmm i noe whoz yg change my password.. :(
atIEsAyAnGkAmU atIEsAyAnGkAmU 30 April, 2010 08:29
woww.......kene hati2 pasni okeis...
Zechs Zechs 30 April, 2010 19:05
noob hacker!!!

naseb zechs takde social network macam tu.
apepun slpas ni hati2 lah dunia online ni kejam.

macam zechs gak lah ari2 berbunuhan(dlam game)
hahahahahahaha...
sabo k, hrap ayat "share everything" lpas ni tak boleh pakai lagi dah...

=.="
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 01 May, 2010 16:22
Now keadaan bertambah teruk.. sebab nora terpakse create nu account... hukhukhuk sgt2 sedey

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿