✿HELP ME!!!!✿

Alahaiiii
kawan2 boleh tolong saya x???
saya sgt2 kebuntuan..
xsatu2 masalah yang saya hadapi..

b4 nie terpakse tukar URL blog.. dalam atahun nie 2 kali dah tukar.. adoyyy aiii sgt2 sedey...
Pas tu mslh account FB de org change my email pulak
Now masalah tak boleh ping blog kat gengblogger..
HELP ME!!!!!
siyes saye xtaw nak wt mcm mne...
account FB sy dah create yang baru..
email pon yang baru...
kenapa tak de entry yang boleh sy ping kan..
HELP me...
uwaaaaaaaaaaaaa
tolong bantu saya meleraikan kekusutan..
✿HELP ME!!!!✿

2 comments.. read them below or add one

KaiZeN SHiNoBi KaiZeN SHiNoBi 02 May, 2010 17:42
wades... leh bagi link ke profile x? nak check jap ae?
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 02 May, 2010 18:24
ermmm link gengblogger ke???

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿