✿Kebosanan✿

Hurmmmm Bosan tahap babun dah hari nie..

tak taw ape nak buat..

yang pasti buntu sesangat...

koleksi buku yg dibeli mse pesta buku di PWTC sudah hbs di baca, hanya sebuah saja belum tamat lagi iaitu buku KEMBARA SEORANG HAMBA dr Dato Shanon.

Hari mak abah xde.. Maka keseorangan lah pada malam ini..

uhhhhhhh


ermmm ade sape2 nak temankan x??? otomen dah ke jepun, sinchan ntah ke mane, doremon dah msuk dalam pocket dia sendiri..

alahaiiii tggl sy keseorangan mcm luncai dan labu2nya....

wakhakahkahkahkah merepek kepunten dah nie...


Selama nie hari2 yg dilalui penuh dengan aktiviti.. selama nie epy je senyum je girang terloncat sne sini (alahaiii xde r sampai mcm beruk maknyeh mcm cipanzi jer )


tapi rindu dgn2 hari2 yg dilalui sebelum nie...

Derita keadaan mcm nie.. hahahahahah alahai omak akak nak kahwin itu je lah ayg den sobutkan.. tp tetap tggu Mr.Right...

siapa??? ontahlah dlm mimpi adolah...


pape pon nie jelah nk citor... mls nak menaip sebenarnyer...

ape2 pon nak jahit baju coz nak pakai 8hb nie.. orang laian yg nak kahwin aku yang excited buat baju.. hahahaha poyozzzzzzzz...


Laalalalalala enjoy lah kwn2 di hari ahad yang bahagia.. miahahahha...

dadaddididudududud




✿Kebosanan✿

0 comment... add one now

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿