✿Kesibukan✿

Nothing 2 say!!!!!!

But windu wit my blog..

Windu wit u all gengblogger

Kebizian melanda diri..

Sibuk ngn kursus

Kerja yg bertimbun…

But satu2 kne settlekan…

Nak berblogging + blogwalking pon seolah xbermaya…

Arghhhhhh ketesionan di buatnya..

Kesengsaraan.. hahahahahahaha

Tomorrow start cuti sampai isnin..

Ouhhhh asyik cuti saja…

Mahu ke mana???

Hehehehehehe nk ke JB mau attend weeding my fren…

Dalam kesibukan kerja+ketidak stabilan hormon+kesengalan melanda diri+emosi terganggu+jiwa kacau…

Wallahhh melampau plak berapa rangkai lak penyakit nie.. muahahahahha

Oke2 aku dah start nak melalut sebab xde idea pape..

Juz nak gtaw mayb aku off9 wt seketika waktu selama aku bercuti…

Ouhhh pasti aku merindu kalian…

Sekembalinya aku nanti pasti aku akan menghangatkan & melepaskan kerinduan di sini…

Maafin aku ya kerna sudah lama tidak menyinggah ke BLOG kalian..

Boboittttttt..

Cuyunk Lop Uuuuuuuuu!!!

✿Kesibukan✿

2 comments.. read them below or add one

Nurhidayah Bahari Nurhidayah Bahari 31 May, 2010 01:48
wahh...lame xbukak blog nora...comel2..best2..kite dh jd follwer...t follw kite punye plak tau...tapi kite punye comot je..

jgn lupe ...d_boo86.blogspot.com...
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 31 May, 2010 12:09
dayah:
itu lah loh mne kamo.. huhuhu oke2 10Q follow me.. i'll do ok... muacsssss

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿