✿111✿

salam  semua...
Lihatlah entry kali nie.. ajekepeliknya sekadar nombor.  ada apa dengan 111 .. hebat kah?
ok begini sebenarnya dalam penjelajahan pada hari ini aku banyak jelajah blog yang mampu beri aku ilmu.. blog-blog yang memaparkan tutorial berkenaan BLOG.. mcm2 lah ilmu yang aku cilok hari ini.. maklomlah aku kan budan baru belajar (s3B)..
Blog2 yang aku jejaki seperti blog  a.y.i.e, ben ashaari, sis dahlia dan maribina..
dalam penjelajahan tu sempat aku membalas komen, dan jugak shoutbox.. bukan takat jelajah kosong tapi tetap follow dan click2 nuff yang kelihatan...
ok.. dalam perjalanan hari nie aku sempat singgah dan berchit-chat ngn RON.net  xtaw lah nama sebenar sapa.. wen jadi follower dia tgk2 nombor chantek.. haaaaa sila lihat.. sama seperti dgn title pada entry kali ini kan...


so.. aku jengah2 dlm blog RON7.net nie.. byk ilmu yang d share.. maka byklah yang aku membaca... simple je blog dia tapi nice.. tak byk colour.. xmcm aku punye blog.. cam hampeh je kan kan...

Ermmm ok RON7 sy telah menjadi follower ke 111.. heheheheh xde pape hebat pon sekadar menambahkan bloggers saja... sy tetap seronok pada angka sebegitu..


6 comments.. read them below or add one

syAzAnA syAzAnA 19 June, 2010 23:24
wah. unik num. 111. hehe
RON RON 20 June, 2010 00:24
wahh..terharunye baca post ni..hehe..
eyh, link yg kat atas tu salah la..
RON7.net bukannya RON.net..
tq2..jemput2la singgah selalu ye.. :)
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 20 June, 2010 00:49
Syaz:
hhehehhe itulah kebetulan td follow dpt lak angka cm tu.. heheheheh...
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 20 June, 2010 01:11
RON:
hahahahhaha tu lah br perasan.. xpa leh edit kan.. ehheheeehhee... erm erm erm suke ngn angka cm tu.. kebetulan kne kt BLOG kamo.. miahahaha...
nak hadiah nak hadiah.. kuikuikuii
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 20 June, 2010 04:20
syaza
itulah angka tu mmg menarik... hehehehehehehe..

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿