✿GIVEAWAY~~Myreadingstorebysuhaila✿

Wednesday, June 16, 2010

Lalalalala xsangke plak now sejak byk BW aku rase seronok.. ramai plak yg pelawa join contest.. wahhhhh suke lohhh nie sume mukan pikir nak menang tapi memeriaahkan dunia blog.. hehehhehe

ok2 kali nie aku join contest ✿Giveaway~Myreadingstorebysuhaila
yang dianjurkan oleh cweet little SUHAILA (click r tgk gal yg cute nie)

jom tgk syarat2nye..

1) mesti jadik follower blog ni
:: ok aku dah jd follower yg ke-10 lagi taw.. xcye meh tgk ::

2) copy banner dan paste dekat blog korang bersama dengan entry yang mempromosikan blog ini..Lepas itu jgn lupa tinggalkan komen dekat post ni supaya senang saya nak refer balik blog korang...Entry yg paling kreatif akan dapat 1 buku/novel @ 2 or 3 Magazines (bergantung pd magazine apa) pilihan anda sendiri yg akan di pos kepada anda.Giveaway akan bermula pada 15-30 June 2010.

::Ok.. mcm nie pada hari nie (rabu) wahh ngn semangat dtg keje & pagi2 dah tgk BLOG.. maklom r malam td lewat tidur sebabnye proses belajar pasal BLOG... that y pg2 nie epy je loh.. hehehhhe..
ok2 meh nak gtaw pasal kontest nie..
actually cweaty SUHAILA asenye br 1st time jengah my blog & BW then de bg taw bout giveaway... so aku pon balas kunjungan.. itu perkara wajib bagi aku utk balas semua kunjugan kawan2.. suke tgk blog nie sbb nye simple tambah2 bout buku.. aku nie suk membaca.. mmg suke sgt2... koleksi novel & segala buku ade... sbb dah hobi namanya.. so aku baru je bermanja2 dengan blog cweaty SUHAILA nie.. almaklom r br je menjejak hr nie.. hehehhe... pape pon mmg nice & nie cara dia utk kunjugan kwn2 ke blog beliau...
So mmg aku akan owez jengah sebabnye nak tgk buku2 yang ada.. alahaiiii mmg xkn lepaskan peluang.. (jgn salah fhm peluang ape ok.. mukan menang tapi sbb buku).
ok ape lagi nak citer erk??
BTW thanks sgt2 kat cweaty SUHAILA sbb dtg ke blog sy yg xberapa bagus nie (dalam nada merendah diri)::

so korang ape lagi.. nie salah satu galakan membaca taw... jgn katakan 'X' okeh
Jomla join Giveaway ni...

You Might Also Like

0 ♥sweetcream♥

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿