:: Masih Berkesempatan ::

Tuesday, June 08, 2010

Lately aku sgt2 bz.especially ngn keje... ase serabut sgt2...

Last week gilew babas aku cuti.. tp mmg aku dh budget kje nnti juz wait KEW.8 pergerakan gaji.. so nek je kje dh de sebeban ats meja.. haaaa amik haku gilew babeng tebal & byk..

Dari sehari hari nk buat xjugak dpt buat hy gara2 settlekn payment cikgu2 & supllier... wat cek je byk plak tu.. dah r lecehnye skolah ni kua cek 1 tp nk prepare dokumen byk.. paling hangen kne update lam buku tunai yg gedabak besau.. hahahhahaa...

Ok stop pasal kje.....

Now aku msih meneruskan hobi membaca novel...

Actually lme gak xbce dah... b4 nie aku bce novel “Biarlah YM Berbicara” mmg best gilew...

Novel nie aku bce pon sebab my cuyunk bg taw best story dia.. wen aku tgk upenye bermula sebuah cerpen lantas penulisnya berjaya membuat NOVEL.. congrat tu to novelis...

ermmmm tp novel ni mukan aku beli.. de someone yg xpernah aku jumpa sanggup belikan novel nie.. ye perkenalan aku ngn dia pon bermula dr YM..

so sme lah cm dlm novel.. mse pas nk amk novel nie lah 1st time aku jumpa dia.. thanks Mr.Farid coz sggup ssh payah belikan novel & hantar ke Gemas meet me & Mak Abah... jumpa kt KFC, Gemas...

mse g kursus sanggup aku bwk.. asal de kelapangan meti aku bce.. xsabar nk taw hbs citer nie.. mmg best gilew ahhh... akhirnya aku berjaya habiskan novel nie on 26 May 2010...

huhhh mmg sentap mcm citer life aku.. bezanya ending cerita nie n cre perkenalan tu beza.. muahhahahha..

btw thank to my tuyunk (aiin abdullah-coz gtaw bout diz novel) & mr.farid ok..

Now aku bce novel Tombirou Terakhir – Ramlee Awang Mursheed plak.. actually novel nie lme dh.. aku penah bce tp pinjam dr org.. so aku dah mampu beli then bce lg.. coz xpuas plak b4 nie kan.. hehehehehe.. now msh lg proses membace.. mmg best jugak coz mencabar minda & tahap pembacaan aku utk fhm cerita dlm novel nie.. bahasa yg di gunakan bukan bhs yg mudah.. but i like this story....

So now dlm kesibukan aku msh mencuri mse membaca novel... novel seterusnya menanti...

Aku sangat2 sibuk.. teramat sangat....

Kasihanilah aku & bantulah aku...

You Might Also Like

4 ♥sweetcream♥

  1. wah2 siap credit kt i lg tu. best best dpt special award. weee~ luvyouusomuch la dear ! muachx muachx !

    ReplyDelete
  2. darling.... u mmg ske sgt bace novel....... apapun, always best for u....

    ReplyDelete
  3. aiin:

    missyouu sgt2... u mghlg dr FB but i trase kehilangan u taw..
    huhuhu ye lah credit 4 u coz u bg taw bout novel tu.. ehehhehhe...

    ReplyDelete
  4. Nadia:
    yunk.. ha'a org mmg suke bce novl.. sgt2 suke.. hhhehhhh... tu r pape pon mcm kne cr mse trluang...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿