✿"PHOTOGENIC CONTEST”✿


Ermmmm taw je de perkataan photogenic aku dah suka.. pasai pa sbb org kte aku nie photogenic orgnye… ia ke??? Xde editing tp wen snap je mmg lain muke aku lam pix ngn yg sebenar.. muahahhahaha… ok2 actually cuyunk ILA yang TAG kat aku… thank you so much yunk bg peluang join contest nie..
Dengan ketidaksabarannya aku mmg nak sgt join… menang??? Ermmm ntahlah mayb de org lg omeiiiii dr aku.. tp nk jugak join.. muleh kan CIK Yeyen a.k.a Izyan Izzaty… actually contest nie di anjurkan oleh cek molek nie.. tgk pix dia mmg omeiii sgt2 kan kan kan….

terms and condition:

1.terbuka kepada semua peringkat umur.
2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!
3.gambar anda mestilar se
PHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah ..:)
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY (haaaaa tgklah jd follower yg ke 500 lg taw..)
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha
7.letakkan
BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah
30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p
********************************************************************************************
Kenapa saya suka PICT nie?? Haaa mai nak habaq… actually 3 org saya mintak pendapat pict yg sesuai.. so depa kata yg nie ok..
yeeee mmg saya pon suka.. sebabnye terserlah kegedikan saya.. hehehhhe… sebabnye saya suke muncungkn mulut… muacsssxxxx… lihat mata saya yg ala2 stim… ye ke.. hahhh muleh jugaklah ye.. dan paling TOP tang pipi saya… sebabnye keaslian keBOTOXkan nye terserlah.. mmg naik tang pipi… mase nie berada di taman iskandar taman istana Johor Bahru… Shooting outdoor weeding kawan saya… xde editing ok… omeiiii x??? hahahhhhaa…. so ini lah pix pilihan saya…

muahhahhha so korang layankan lah kepoyohan dan kegedikans saya ye… werkkkkk
;
TAG pada

Kne Join TAG nie tau my cuyunk… ramai nk TAG tp bg kat my tuyunk muchuk nie je lah :D

{ 8 comments.. read them below or add one }

Nadia arRumaisha Nadia arRumaisha 10 June, 2010 12:06
tenkiu darling ku.......... hohoho jenuh la nak pilih gambor..... huhuhu
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 10 June, 2010 16:24
Nadia:
yunk hehhhheehhe amk lerrr.. sme2 kita join ea...
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 10 June, 2010 16:25
Red:
macheh.. hehehehheh br je nk join2..
ProPiTo.com ProPiTo.com 11 June, 2010 02:01
wah!!! memang cair. hehe.. moga bejaya :)
✿Lovillea✿ ✿Lovillea✿ 11 June, 2010 08:46
propito:
hhehhehhhhe.... tenkiu & hope cm tu lah.. wieee
HonEyBuNNy HonEyBuNNy 11 June, 2010 11:44
wah3...yunk...fotogenik gtu..caya lah...ehheh...cun2...eh wah....folowers yg ke 500 lak..mmg special.hehe

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿