||Buffered Earnings||

Hohohohoh...
sinchan dtg nie...

Hye kwn2 sume...
hari nie sabtu yg membosankan.. tiap kali tiba hujung minggu mmg sgt bosan...
mlm td aku tak dpt lelapkan mata krn apa aku pun tak tahu.. walhal badan nie sgt letih.
Jam dah menunjukkan kol 5.00am tp mata masih terbeliak menatap buku... huhhhhh
banyak kje nak kne settlekan.. hari rabu 21.07.2010 plak Org Jabatan Unit Akaun nak dtg sekolah,
duhhhh risau banget dehhh account taun lepas (2009) masih belum selesai.. penat sgt..
nie sume jatuh beban kat bahu aku..
haishhhh (sbr hati xbaik mengeluh) tp aku mengeluh gak, aku akn jd marah..
Stressssssss babe..

ok cukup pesal plak lari tajuk..
actually aku nak share ngn korang bout nuffnang..
alahaiii sejak akhir2 nie je aku tahu ape fungsi nuffnang utk blog aku nie..
walhal aku dah de blog dr 2008, lame tu tapi b4 nie blog aku xdelah ramai follower cm sekarang
(walopon xramai mana)
dulu blog aku hanya di baca oleh kwn2 terdekat.. juz wrote wat i'm feeling..
but now bile dah pandai godek2 tahu apa fungsi blog maka
sekarang aku ada korang..
ada senior2 yang sediakan tutorial sbg information..
ye sgt berguna pada aku..
selalu aku usya tutorial aku jengah blog senior2 dlm blogger dan mmg TOP..
Darkbatman | Ayie | Dahlia | maribinablog

tak sangka aku jugak de dpt buffered earnings.. (bukan nak poyo ok) aku taw lah korang lg advance dr aku tapi aku ttp epy sbbnye akhirnya aku dpt gak buffered earning nie.. macheh pd encik nuff ye sbb sudi bg.. wat mse nie de 2 je lah.. tgklah hasil yg xseberapa nie...
hehehhehehehhee...
xaktif mcm korang sbbnye aku bz kdg2 tak on9.. so hasil dr ketidak rajinan & kebizian aku en.nuff tetap bg sedekah kat aku..
macheh byk2... kalo rajin bg lah lagi... hrhehehhehehe ^.^











{ 8 comments.. read them below or add one }

aleen adela akoo  ^_* aleen adela akoo ^_* 17 July, 2010 16:31
maseh xpaham ade ape dgn BE.hu3
apekah kelebihan BE ni ye cek bloodberry?perghh..skema habes!hak2
saya_arief saya_arief 17 July, 2010 16:51
BE the best..
haha...tahniah3.
Norasikin Norasikin 17 July, 2010 16:54
cite la sket mcm mana nak dpt BE ni
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 17 July, 2010 21:39
aleen & Sikin:
nora dulu xbrape taw pon bout nuffnang nie.. bile dh letak xtaw ape fungsi.. tp sejak knal gengblogger br taw ape guneneye.. nk trangkan pon xpandai tp share ckit ape yg nora taw k.. BE nie hasil dr iklan yg keluar pd nuff kat blog kita.. kita kne rajin BW tggl jejak / komen kt blog kwn2.. ade je iklan kat nuff lam blog kita click.. kwn2 yg dtg kunugan pn di hrpkn click2.. cr letak nuff ade lam ads nuff... slmt mencuba dan aktif berBW.. ehheheh
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 17 July, 2010 21:40
arief:
ermmmm hehehhe thanks... br je merasa buffered earning... tp masih xtaw byk mne.. hehehe
acepa weet acepa weet 19 July, 2010 11:57
bestnyee dapat be.sye pown baru lagik dalam nuff.mtk2 boleh jgk dapat BE
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 19 July, 2010 17:42
DaHlia:
ehheheh welkam... sy xmcm kamo dpt dah byk.. hehhehe


acepa:
xpe slow2.. nnti mr.nuff bg jugak kat awk..

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿