Ada Apa Dengan Bosan

Sunday, November 07, 2010

A

rghhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!


Wohoooo knapa bosan sangat weekend nie.. walhal cuti 3 hari.. Dok rumah terperap kat rumah mcm puteri lilin.. Arghhh tahan hati memberontak sungguh...

Ikutkan nora berada di Bukit Tinggi tapi di sebabkan MIGRAN melanda nora batalkan semua aktiviti...

D

ushhhh...

Ada Apa dengan Bosan???

H

uhh pasti korang taw kan.. meti punya korang pernah rasa mcm nora rasa.. Blurrr tahap gaban..

Kat rumah plak mak abah bz ngn kenduri kahwin.. nora jugak yang dok rumah..
So apa yang nora buat hanyalah membaca memasak mengelamun menyanyi mengedit blog..
Huhhh tgk r busan sungguh aktiviti tu...

Tak mcm last week asyik keluar je.. ke Rawang g weeding dan byk lah tempatnye...
Aiiyakkkk apa mau jadi..

Pape pon weekend dh tamat esok dh mula kerja.. tapi hati tetap gumbira..
Haaaaa pasai pa nora bosan tiba-tiba nak gembira???

Yiehuuuu nora akan ke KL after kerja 9hn nanti dan akan cuci mata di KL bersama my sister sampai hr Khamis... gilew kentang punya hangout weekdays.. muahahaha..

W

HATEVAR asalkan diri nie dpt jugak keluar...

So nie ade pic yang nora snap sepanjang weekend.. tak banyak pon... kerja nora buat
muffin je mkn sendiri hbs buat lg.. masyaAllah gemuk lerrr mcm nie...

D

ushhhh!!!



Blubery Muffin.. sedap wooo hehehhe



















Weeding my fren @ Rawang





















Ni snap syok sendiri

You Might Also Like

5 ♥sweetcream♥

  1. bosan bosan sempat snap gamba.. hehe..

    ReplyDelete
  2. aibaks
    hehehhe... tu sudah pasti.. mmg busan2 tp click2 xleh lupe.. hehehehhe...

    ReplyDelete
  3. Noraaa...nak muffin sket!
    Eh,xmo sket..nak banyak!! :D

    ReplyDelete
  4. cik shinju:
    hehehhehe boleh2 xde salahnye pon.. xmkn sampai xleh mkn pon blh.. hehehehehehhe

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿