A.W.A.R.D

Friday, November 19, 2010

Award



Hollaaa peep's!!!

Ok n3 kali nie berkenaan AWARD...
wahhh seronokkan kalo kita dpt award.. xkira lah award tu kategori utk ape... mmg seronok xterkata..

Haaaaa akn dtg nie ShoutAward... Jgn lupe kita lyan same2.. hehehhe

Tapi n3 nie xde kne mengene ngn ShoutAward juz ward yg di TAGoleh blogger.. Nora telah di TAG oleh bro wanzi... Haaa jom tgk Award yg dihadiahkan utk nora...





1). berikan 1 nick name untuk saya.
nora panggil Bro Wanzi...

2). ucapan untuk pemberi award ini...
Thank you so much bro sudi bg AWARD nie tp sori lambat buat n3..

3). berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat...
ramai.. type: 70an | 80an | 90an [bolhkn mcm nie (*__<)]


4). Tag award ini kepada 10 orang blogger / folower

Mr.Curly
Riene
Apek
Shida
YanieJ
Panadol
Shila

**alamak xckup 10.. sape2 yg sudi ambil yeee**

You Might Also Like

8 ♥sweetcream♥

  1. hehhe....dpt award ne gk....comei kan..

    ReplyDelete
  2. hehhe....dpt award ne gk....comei kan..

    ReplyDelete
  3. Ila:
    yuyunk... huk huk rindunye sama kamo... yeee cumil award nie..

    ReplyDelete
  4. keh3... tahniah nora dapat award ni! hehe

    ReplyDelete
  5. shida:
    shame2 dear..



    aibaks:
    heheheh welkam... kalo sudi ambillah.. :D

    ReplyDelete
  6. wah dah siap dah entry ni... tahniah ye...

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿