Menangis Tak Berlagu

Sunday, November 14, 2010

Hye my peep's!!!





T

rime kasih pada u ols yg sudi dtg teratak nora yg tak seberapa nie.. maklumlah blog xsajikan crite2 isu semasa xsajikan cerita2 menarik2.. mesti ada yg busan asyik bce personal life je kan...
Tapi itulah blog nora...


O

k berbalik pada tajuk mmg nora menangis tak berlagu sbb xdak lagu leh di dendangkan.. ehehhehehe... ok2 namo wat lawak..

N

ora nak bg taw korang yg nora terharu sgt2.. sendu tp ketawa kegumbiraan .. Ok korang tgk blog nora xde banner langsungkan.. dlu zaman aktif blog nora ade banner suke sharing2.. tp lme2 nora lupe mcm mne nk buat.. So now xsangke ade org sudi buatkan banner utk nora.. mmg terharu sgt appreciate dgn hadiah banner yg di beri..

M

aii sini tgk banner yg nora dapat... haaa cumil tak??? sgt2 brutal punya banner tp nora suka sgt2..


tag2




Thank you so much pada bro WANZI sbb sudi buat header utk nora.. malu gak asenye sbb nora de mntak banner.. pape pon nora xtaw cm ne nk bls kat bro wanzi.. kalo dkat confrm nora banje mkn punye... muahahhahaha... siyes nora dpt taw je bro wanzi gtaw amik hadiah mmg gelak besar suka sgt2 lorhh..
Haaa korang blh tgk blog bro WANZI simple nice & byk tutorial leh dpt.. nora jd follower lme gak tp br nie aktif berblogwalking.. korang click gambar nie ok...




Thanks

ye bro wanzi.. jasa mu dikenang...

You Might Also Like

13 ♥sweetcream♥

  1. suka singgah...psl baru kenal...
    tp tuan rumah xsombong...

    ReplyDelete
  2. Pakwi:
    hehehhe thanks pakwi... keep & touch lah pakwe... shame2 kite BW ramah mesra yeee..

    ReplyDelete
  3. hye aweks....
    singah pula disini...:)
    ermm lame gak x dtg cni..
    ape kabar bro...:P

    ReplyDelete
  4. sheypull:
    ye lorhhh lme xchating xjengah kan... erm erm sht2 je lah pakwe.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Matdin:
    thanks matdin sudi singgah my blog...
    okie keep & touch..

    ReplyDelete
  6. Minat anime jugaker? Saya pun minat juga cuma bila dah bekeluarga tak dapat nak repeat koleksi anime :-)

    ReplyDelete
  7. akubiomed
    hehehehe... yee lah minat tu bkn kte mesti ade mesti buatkan.. ehhehe xpe asalkan ade minat.. anak2 kan ada.. ehhehe

    ReplyDelete
  8. huhu...klw mngis tu berlagu..abis lh periuk nasi artis2..hehe

    ReplyDelete
  9. salam nora..... singgah sat sini... tima kasih sudi terima banner yg tak seberapa tu... and tima kasihlah sbb susah jer buat entry tu wanzi... thanks my friends... nice for u

    ReplyDelete
  10. Hope to see same more information in futere.

    ReplyDelete
  11. I am very happy to read this article..thanks for giving us this useful information. anti viral

    ReplyDelete
  12. Favoured friends, when I keep not asked for include anyone to help, but life is such a fiendish thing, that
    organize to ask looking for help. I'm in a selfsame touchy locale, petition Your friends, keep from
    they can, how much can. I choice be pure thankful to You.
    Perfect Money U 1557851 E 1512655 correspondence: alexxx767@gmail.com
    PayPal : alexxx767@gmail.com

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿