Sharing is Caring

O

k salam semua KAKASI hati nora.. muacsss ketat2 yee..

Haaaa kali nie nora nak sharing2 ngn u ols.. SHARING is CARING kan kan kan... mcm nie ada pakwe baru ty nora bout hide shoutmix.. ala cm nora punya scooter pink tu.. (sila lihat di sebelah kanan yeee kwn2..).. Ok name pakwe baru tu Apek.. tp dlm I/C nora xtaw lah ape.. kalo de sape2 nak berkenalan haa sila terjah ke blog beliau ye.. Click nie..
Ok utk pengetahuan apek nora lom layak lg wat tutorial.. siyes mmg nora xtaw nk ngaja org tak tipu mse skolah pn mcm tu.. xminat jadi cikgu tp membantu blh la.. Apek jgn marah ye..
Ok Acctually..nora pon sebenarnye blajar dr sifu yg dh lme dlm dunia blog nie.. haishh mmg tabik berspring kat depa... byk blog nora try usya2 byk gak try & error hantam je & byk adjustment yg di buat.. muahahah... maluuu mak.. kikiki

Nora banyak dapat tunjuk ajar dr bantuan Mr.Google apa idoknye type je ape yg nak haaa bkn 1 tp byk yg di beri...

Kepada kakasi hati nora, nora mintak maaf sbb tak pandai nak wt tutorial.. nora juz boleh bg link web & blog2 yg ade ajar tutorial.. maaf kan kelemahan nora nie yee..


kat bawah nie ade beberapa link blog / web yg dapat beri bantuan.. nora share dgn korang eh.. sharing is caring kan kan

Maribinablog

Anarm

Wanhazel

Icon Cumil-cumil

{ 10 comments.. read them below or add one }

Bro Framestone Bro Framestone 19 November, 2010 08:46
berlajar la nak wat tutorial he..23x

pakwe baru..??

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 19 November, 2010 13:54
Bro Framestone:
hurmmm tak pandailah nak buat.. bro leh tlg ajarkan??? tp ini blog bkn blog tutorial.. adehhh... (>.<)
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 19 November, 2010 14:00
yuzie:
hye hye hye YUZIE..
boleh aje.. salam perkenalan...
keep & Touch.. Muacsss (*_<)
akubiomed akubiomed 19 November, 2010 23:06
Cik Google pun banyak boleh cari info kat situ
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 21 November, 2010 14:26
Pakwi:
alamak pakwi slh plak type.. tp pakwi ke pakwe sme je kan kan kan... hehehhe
eiela eiela 21 November, 2010 23:42
saya pun tak pernah lagi buat tutorial. blog tutorial banyak,,bukan kedekut nak mengajar kan tapi biarlah yg pakar mengajar. takut jadi tikus baiki labu je nanti. haru je.

Latest Entri : Lelaki dan Kanser Payudara
apek poyo apek poyo 23 November, 2010 14:35
wah terharu plak...ekekekek
thanks a lotsssssssssss

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿