Macam Bermimpi tapi Reality

Ahaksss tajuk mcm gempak tapi xde gempak mana pon..
Ok nora tak nak melalut merapu meraban..
Mood hari nie plak berterabur habis...

So juz nak bg taw yg nora menang contest..
Erkk korang meti dah taw kan.. nora menang contest yang bro anjurkan iaitu Contest Free Domain by BroFramestonen yg tamapt pada 11.59mlm pada 12.12.2010.. so nie lah bukti yang nora menang contest nie tapi sekadar tempat ke 2.. sila click sini ye

tapi kan sedey gak sebab nora xdpt free domain... sedey sgt2..
congrat pada pemenang pertama fitri asikin ye yg dpt free domain.. heheh nah nora bg nie sbg hadiah.. boleh x??

Pape pon syukur sbb dpt no.2.. so bro kata nak cash or top up.. maka nora pilih top up..
sebab ape haaaa ofcoz lah dua2 fon nora dah low credit.. muahahhahaa...
so thanks pada penganjur sapa lagi kalo bukan Mr. Suffer ...



thank u so much bro & suffer.. syg ketat2
so korang boleh r jengah2 blog mereka
ok hanya click pada nama or gambar..
Terima Kasih

{ 22 comments.. read them below or add one }

suffer8zine suffer8zine 14 December, 2010 04:28
heheh, siap syg ketat2 tu, thnx 4 backlink!
Bro Framestone Bro Framestone 14 December, 2010 07:27
salam ketat-ketat..??

bro pun nk juga....
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 14 December, 2010 08:44
zul:
hehehheheh terima kasih!!!!
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 14 December, 2010 08:45
suffer:
hehehehhe shame2... thanks top up tu..
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 14 December, 2010 08:46
Bro:
hiksss kan bg jugak tu syg ketat <3 share lah bro ngn suffer... hak hak
Suhami Ahmad Suhami Ahmad 14 December, 2010 10:14
tahniah! hehe..atok tak menang ape lagik...
Suhami Ahmad Suhami Ahmad 14 December, 2010 10:14
tahniah! hehe..atok tak menang ape lagik...
Suhami Ahmad Suhami Ahmad 14 December, 2010 10:14
tahniah! hehe..atok tak menang ape lagik...
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 15 December, 2010 09:16
Atok:
same2.. xpe byk lg contest..


shida:
thanks dear... huhuhuhu
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 15 December, 2010 09:17
Lana:
thanks dear!!!

lelaki ini:
trima kasih yaaaa..
makdara TERdiva makdara TERdiva 15 December, 2010 16:30
eh okla tu drpd x menang langsung & tak join langsung mcm hakak ni ha!.. :)

tahniah!
akubiomed akubiomed 16 December, 2010 00:33
Tanniah dapat teka hampir tepat :-)
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 16 December, 2010 08:49
makdara:
hehhe terima kasih ye... ye lah erk rezeki gak kan...
SheY PuLL SheY PuLL 16 December, 2010 23:28
biler nak tOPUP untuk epul lak..
iLa SaHaR iLa SaHaR 17 December, 2010 11:16
best nye menang wlupun no 2
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 18 December, 2010 13:37
sheypull:
alamak cm ne top up epul no fon pon xtaw.. adehhhhh.. hahahah
✿Bloodberry✿ ✿Bloodberry✿ 18 December, 2010 13:37
iLa:
ye lah rezeki kot.. suke sgt... heheheh

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿