Macam Bermimpi tapi Reality

Monday, December 13, 2010

Ahaksss tajuk mcm gempak tapi xde gempak mana pon..
Ok nora tak nak melalut merapu meraban..
Mood hari nie plak berterabur habis...

So juz nak bg taw yg nora menang contest..
Erkk korang meti dah taw kan.. nora menang contest yang bro anjurkan iaitu Contest Free Domain by BroFramestonen yg tamapt pada 11.59mlm pada 12.12.2010.. so nie lah bukti yang nora menang contest nie tapi sekadar tempat ke 2.. sila click sini ye

tapi kan sedey gak sebab nora xdpt free domain... sedey sgt2..
congrat pada pemenang pertama fitri asikin ye yg dpt free domain.. heheh nah nora bg nie sbg hadiah.. boleh x??

Pape pon syukur sbb dpt no.2.. so bro kata nak cash or top up.. maka nora pilih top up..
sebab ape haaaa ofcoz lah dua2 fon nora dah low credit.. muahahhahaa...
so thanks pada penganjur sapa lagi kalo bukan Mr. Suffer ...



thank u so much bro & suffer.. syg ketat2
so korang boleh r jengah2 blog mereka
ok hanya click pada nama or gambar..
Terima Kasih

You Might Also Like

22 ♥sweetcream♥

  1. heheh, siap syg ketat2 tu, thnx 4 backlink!

    ReplyDelete
  2. salam ketat-ketat..??

    bro pun nk juga....

    ReplyDelete
  3. suffer:
    hehehehhe shame2... thanks top up tu..

    ReplyDelete
  4. Bro:
    hiksss kan bg jugak tu syg ketat <3 share lah bro ngn suffer... hak hak

    ReplyDelete
  5. tahniah! hehe..atok tak menang ape lagik...

    ReplyDelete
  6. tahniah! hehe..atok tak menang ape lagik...

    ReplyDelete
  7. tahniah! hehe..atok tak menang ape lagik...

    ReplyDelete
  8. Atok:
    same2.. xpe byk lg contest..


    shida:
    thanks dear... huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. Lana:
    thanks dear!!!

    lelaki ini:
    trima kasih yaaaa..

    ReplyDelete
  10. eh okla tu drpd x menang langsung & tak join langsung mcm hakak ni ha!.. :)

    tahniah!

    ReplyDelete
  11. Tanniah dapat teka hampir tepat :-)

    ReplyDelete
  12. makdara:
    hehhe terima kasih ye... ye lah erk rezeki gak kan...

    ReplyDelete
  13. biler nak tOPUP untuk epul lak..

    ReplyDelete
  14. sheypull:
    alamak cm ne top up epul no fon pon xtaw.. adehhhhh.. hahahah

    ReplyDelete
  15. iLa:
    ye lah rezeki kot.. suke sgt... heheheh

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿