1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida

Wednesday, June 29, 2011


Salam sayang salam rindu buat blogger sekalian.. (mcm formal plak)
Ok kembali pd title hr nie berkenaan giveaway.. wahhh actually dah lme sgt2 nora xjoin GA mcm nie.. maaflah pd sesiapa yg pernah TAG utk GA nora xpenuhi.. bkn http://www.blogger.com/img/blank.gifsbb mau menyombong tapi fahami keadaan nora yang bz sebelum2 nie.. akui tu kesilapan nora..
Ok naw nora nak join GA yang di anjurkan oleh my dear Shida.. rasanya dah byk kali shida pesan, so nora amk kptsn dan cr mse utk join jugak.. Thank you so much shida sbb xlupe nora..
Ok kalo korang smua nak taw lebih lanjut sila click banner kt bawah nie okeh ^^'


so sebelum join GA nie jom tgk syarat2 yang disediakan shida dengan click je sini

Pendapat tentang shida & blog shida:

Shida seorang yang peramah & tak kedekut ilmu terutama dlm blogging
sbbnya shida yang tlg buatkan Shoutmix utk nora
Shida juga kwn yang best coz selain dr blog salu gak sharing story ngn dia kat FB
Blog shida simple dan best nak lepak. Sebabnya blog shida wane biru kne dgn title blog "Dunia Sebenar Shida" haa knape sbb biasenye biru nie kaitan ngn dunia ngn yg indah2.. bijak shidah memilihnya..



3 teman alam maya yang bertuah:
June
Nadia
Rapunzel

You Might Also Like

12 ♥sweetcream♥

  1. thnxs tag nme rapunzel! :D gud luck...nnt insyaallah rapunzel buat...

    ReplyDelete
  2. mng dapat fan huhuu :D gud luck :D

    ReplyDelete
  3. wah ade cooolen la..
    mst sejuk..:)




    JOM singgah blog saya nak...Eh!! emial ke hape neiwh? geli i tgok ok!!!

    ReplyDelete
  4. ika:
    orite ika welcome.. come join nnti ne taw kot de rezeki ika jugak.. hehehe

    amranaiman:
    tu r mng dpt fan.. best2..
    thanks ye..

    ReplyDelete
  5. sheypull:
    hehehe yee lah dpt coolen.. so cool..

    ReplyDelete
  6. semoga bertuah ye cik orkiz. ;)

    ReplyDelete
  7. goodluck taw orkid..apit join jugak GA shida..
    hihi..sifu apit tue..

    ReplyDelete
  8. ok2 bertenang semua hehe^^ first nk ucap thank bangat sebab nowra kawan plg lma dlm blog ni sudi join dan support shida hehe^^ terharu nowra sudi luang msa sbb shida tgk nowra sgt2 bz..jus shida wish gudLuck ok..moga nowra bertuah =)

    peace,shida <3

    ReplyDelete
  9. gudluck yer..apik baru jer join..ehhehe

    ReplyDelete
  10. Eh eh shida laa.. hihi. tapi bukan kiter la.hee


    Entri Terkini : Life is wonderful

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿