1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida


Salam sayang salam rindu buat blogger sekalian.. (mcm formal plak)
Ok kembali pd title hr nie berkenaan giveaway.. wahhh actually dah lme sgt2 nora xjoin GA mcm nie.. maaflah pd sesiapa yg pernah TAG utk GA nora xpenuhi.. bkn http://www.blogger.com/img/blank.gifsbb mau menyombong tapi fahami keadaan nora yang bz sebelum2 nie.. akui tu kesilapan nora..
Ok naw nora nak join GA yang di anjurkan oleh my dear Shida.. rasanya dah byk kali shida pesan, so nora amk kptsn dan cr mse utk join jugak.. Thank you so much shida sbb xlupe nora..
Ok kalo korang smua nak taw lebih lanjut sila click banner kt bawah nie okeh ^^'


so sebelum join GA nie jom tgk syarat2 yang disediakan shida dengan click je sini

Pendapat tentang shida & blog shida:

Shida seorang yang peramah & tak kedekut ilmu terutama dlm blogging
sbbnya shida yang tlg buatkan Shoutmix utk nora
Shida juga kwn yang best coz selain dr blog salu gak sharing story ngn dia kat FB
Blog shida simple dan best nak lepak. Sebabnya blog shida wane biru kne dgn title blog "Dunia Sebenar Shida" haa knape sbb biasenye biru nie kaitan ngn dunia ngn yg indah2.. bijak shidah memilihnya..



3 teman alam maya yang bertuah:
June
Nadia
Rapunzel

{ 12 comments.. read them below or add one }

ika ika 30 June, 2011 00:20
thnxs tag nme rapunzel! :D gud luck...nnt insyaallah rapunzel buat...
amranaiman amranaiman 30 June, 2011 07:51
mng dapat fan huhuu :D gud luck :D
SheyPull SheyPull 30 June, 2011 09:35
wah ade cooolen la..
mst sejuk..:)




JOM singgah blog saya nak...Eh!! emial ke hape neiwh? geli i tgok ok!!!
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 02 July, 2011 18:49
ika:
orite ika welcome.. come join nnti ne taw kot de rezeki ika jugak.. hehehe

amranaiman:
tu r mng dpt fan.. best2..
thanks ye..
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 02 July, 2011 18:52
sheypull:
hehehe yee lah dpt coolen.. so cool..
Abang Stalker Abang Stalker 02 July, 2011 20:16
semoga bertuah ye cik orkiz. ;)
Hafizzi Aziz Hafizzi Aziz 04 July, 2011 22:26
goodluck taw orkid..apit join jugak GA shida..
hihi..sifu apit tue..
shida'R shida'R 06 July, 2011 02:08
ok2 bertenang semua hehe^^ first nk ucap thank bangat sebab nowra kawan plg lma dlm blog ni sudi join dan support shida hehe^^ terharu nowra sudi luang msa sbb shida tgk nowra sgt2 bz..jus shida wish gudLuck ok..moga nowra bertuah =)

peace,shida <3
apik pehe apik pehe 08 July, 2011 20:27
gudluck yer..apik baru jer join..ehhehe
S h i d a S h i d a 11 July, 2011 14:37
Eh eh shida laa.. hihi. tapi bukan kiter la.hee


Entri Terkini : Life is wonderful

✿Menceceh-menceceh lah u ols kat sini✿
✿Sangat dihargai✿
Muacssssssss!!!✿