Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa

Friday, July 29, 2011



Salam sambutan Ramadhan dan Selamat Berpuasa
kepada bloggerian yang terchenta...

Dengan itu tinggal esok dan lusa utk kita menjamu selera seperti biasa sebelum kita menahan lapar dan dahaga juga tak lupa menahan nafsu...

Jom kita ingat niat dan doa hanya sebulan dan setiap tahun kita akan lalui sebagai umat islam..


Niat Puasa Ramadhan (harian)


Sahaja aku berpuasa esok hari menunaikan Fardhu Ramadhan tahun ini kerana Allah Ta’ala


Niat Puasa Ramadhan (sebulan)


Sahaja aku berpuasa keseluruhan bulan Ramadhan kerana Allah Ta”ala


Doa Berbuka Puasa


Ya Allah bagi Engkau aku berpuasa dan dengan Engkau beriman aku dengan rezeki Engkau aku berbuka dengan rahmat Engkau wahai yang Maha Pengasih dan Penyayang.


p/s: after entry ni aku pn nak out dah coz nak gerak ke KL. esok dan lusa aku menghadiri kursus kahwin...

You Might Also Like

4 ♥sweetcream♥

  1. yeah..
    time kasih post niat2 pose ni...
    ehem...nak kawen dah ek..:P

    ReplyDelete
  2. wah dah nk kawen ea? hehe selamat berpuasa! :D

    ReplyDelete
  3. dear selamat berpuasa ^_^

    ReplyDelete
  4. Khas untuk blogger... dapat 10 Ebook percuma terkini > http://www.rm20segera.com/?r=maududi89

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿