Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa



Salam sambutan Ramadhan dan Selamat Berpuasa
kepada bloggerian yang terchenta...

Dengan itu tinggal esok dan lusa utk kita menjamu selera seperti biasa sebelum kita menahan lapar dan dahaga juga tak lupa menahan nafsu...

Jom kita ingat niat dan doa hanya sebulan dan setiap tahun kita akan lalui sebagai umat islam..


Niat Puasa Ramadhan (harian)


Sahaja aku berpuasa esok hari menunaikan Fardhu Ramadhan tahun ini kerana Allah Ta’ala


Niat Puasa Ramadhan (sebulan)


Sahaja aku berpuasa keseluruhan bulan Ramadhan kerana Allah Ta”ala


Doa Berbuka Puasa


Ya Allah bagi Engkau aku berpuasa dan dengan Engkau beriman aku dengan rezeki Engkau aku berbuka dengan rahmat Engkau wahai yang Maha Pengasih dan Penyayang.


p/s: after entry ni aku pn nak out dah coz nak gerak ke KL. esok dan lusa aku menghadiri kursus kahwin...

4 comments.. read them below or add one

shida shida 29 July, 2011 20:02
yeah..
time kasih post niat2 pose ni...
ehem...nak kawen dah ek..:P
misyamissyou misyamissyou 30 July, 2011 14:10
wah dah nk kawen ea? hehe selamat berpuasa! :D
shida'R shida'R 30 July, 2011 21:42
dear selamat berpuasa ^_^
maududi maududi 18 August, 2011 16:36
Khas untuk blogger... dapat 10 Ebook percuma terkini > http://www.rm20segera.com/?r=maududi89

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿