Lulus!!!

Tuesday, November 15, 2011

Salam rindu kat u ols yang xjemu-jemu singgah blog pink nie..

Terlebih dulu nora nak minta maaf sebab menyepi hampir sekian lama jugaklah. Kalo prasan nora dah kurang berblogwalking.. Kenapa? Haaa kalo korang nak taw salah satu sebabnya nora sekarang sibuk di sekolah. Dah nak hujung-hujung tahun nie banyak plak peruntukan yang diterima. Haishhh mcm2 lah hai dengan duit KWAMP nye, duit RMT nye, duit Murid Khas nye, dan terbaru duit Bantuan Khas RM100.

Semua tu mulalah memeningkan kepala nora. Kalo keje swasta memang senanglah xbanyak prosedur sangat. Kalo gomen nie mulalah ngn kne keluarkan Resit Pejabatnye, ngn semak senarai nama pelajarnye, fotostat salinan bukunye.. Dan paling nyampahhhhhh skali time nak buat transaction ape taknye kne gak ngadap buku gedabak beso tu...

Penat?? Usah lah citer dah mmg sah2 penat sakit kepala otak akk nie taw. Nak ngadap PC utk bertwit ngn blogging jgn haraplah nak selak sikit pn pengetua dah pandang, kang ade yang xtaw nak gune on9 ntah pape benda kang mula sket2 cr akk jugak.. Haishh blajo tinggi2 tapi IT sket pn xtaw.. Penat taw....

Opsss kan dah terbebel kat sini. Walhal nak citer berkenaan perkhidmatan nora je. Alhamdulillah nora dah lulus dalam Peperiksaan Perkhidmatan. Maka dengan itu nora dah boleh mohon untuk urusan Kelulusan Pengesahan Dalam Perkhidmatan. Syukur...

Keduanya syukur jugak sebab pengetua SOKONG permohonan pindah nora. Cume nak buat rayuan kat Jabatan dan Kementerian.. Akan nora usahakan. InsyaAllah adelah pengganti yang sudi nak masuk ke kawasan pendalam & paling ceruk dalam Negeri Sembilan nie..

sungguh pun begitu MOOD nora sekarang nie teramatlah sedih. Beban yang ditanggung xterkata.. MasyaAllah xmampu rasanya tapi nora redha.. Semoga Allah tabahkan nora hadapi dugaan yang ada ini.. AMIN

You Might Also Like

14 ♥sweetcream♥

  1. tahniah kerana dah lulus tu....

    ReplyDelete
  2. Nora bertugas kat mana?Cuti deepavali hari tu saya ke SMK Batu Kikir Model Khas.Seronok gi sawah padi kat Kg Lonek.

    ReplyDelete
  3. tahniah..
    npk sgt byk yg nora kena ngadap..slowly ok :) take care bb too :)

    ReplyDelete
  4. thanks WANZI hope cptlah proses pengesahan & pemberian berpencen & lulus dlm permohonan tukar tu.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Scarlett O'Hara:
    kat SMK Palong Tujuh 'F'
    buat ape g SMK Batu Kikir tu?? Keje mne erk?



    el:
    thanks el.. tu lah mmg byk sometime rse mmg xlarat.. but hope Allah meringankan beban yang nora tanggung nie..
    Thanks ye el ^^'

    ReplyDelete
  6. Sian nowra..mak tau mcmana sibuknya kija skrg ni! MMg rasa x menang tgn kan? Klu kija dgn duit tu, pling mencik, berurusan dgn mak pak yg x menyabau nk dpt duit tu. Ari2 call tnya bila leh dpt, nape org tu dpt, dia x dpt..Iskkk!!

    Apapun, take care ok..jaga kesihatan diri dan baby yeh

    ReplyDelete
  7. huhu, bnyk keje ni kdg2 besh, but kdg2 xbesh lak klu da pnat...

    ReplyDelete
  8. lagenda:
    haa taw xpe mak.. pakcik makcik nie bab2 duit mmg laju jerk. lg kesian yg ank ade kes sme ade dh kne buang or pape je punyelah merayu dtg ty psl duit.. hurmmm fining..
    ngn hujung thn nie mcm2 kne uruskan.. rse mcm nk cepat pindah.. kikikiki..
    btw thanks ye mak ats nasihat & supporter yg mak bg. loppp uuu maaak

    ReplyDelete
  9. kak lang:
    heheheh best klo wt keje yg lain kalo asyik sme je ngadap bnda tu haishhh mencik rsenye.. kikikikiki

    ReplyDelete
  10. khairul:
    terima kasih khairul.. doakan smoga permohonan pindah saya diluluskan.. heheh ^^'

    ReplyDelete
  11. nobishikun:
    thanks yaaaaa [O.o]



    Ungu Violet:
    yupsssss.. thanks you.. weeee *_^

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿