Tarikh Cuti Sekolah 2013

Tuesday, October 16, 2012

Salam sayang...

Ok nora nak share sikit kat sini berkenaan Takwim Persekolahan 2013.
Selalunya Kemeterian Pelajaran akan keluarkan takwim pada hujung tahun tapi kali ini awal pula diumumkan.

Cuti sekolah penggal agak berbeza mengikut negeri yang telah di tetapkan terbahagi kepada dua kumpulan iaitu A & B.

Kalender Cuti SekolahTahun 2013



Walau bagaimana pun KPM berhak membuat sebarang perubahan sekiranya terdapat perkara yang perlu diutamakan.

Jadi dengan adanya takwim ini pihak sekolah boleh merangka program dan P&P sekolah dan nora sebagai PTN17 mmg perlu tahu jugak senang nak kira cuti. Hahahahaha.

Ok nie link dr KPM Takwim Sekolah 2013

You Might Also Like

8 ♥sweetcream♥

  1. yeah yeah cuti lagi..bestnya jadi budak sekolah ni..rasa macam nak ulang balik je jadi budak sekolah..hehehehehe :P

    ReplyDelete
  2. hehehe mmg seronok lah boni kacak sy yg keje kt skolah pun trase sronok tambahan dok skolah rendah :)

    ReplyDelete
  3. wa da klua, leh plan utk bercuti da tahun dpn..

    ReplyDelete
  4. aik, awal keluar. cikgu2 dah leh plan nk jalan2 rombongan... hehe.

    ReplyDelete
  5. yehaaa! dapat cuti hahahaha(macamlah kita ni sekolah lagi)
    <<syok sendiri hihi

    ReplyDelete
  6. wahhhh cepatnya dah keluar... excited pulak mia macam la anak tu dah besar.. heheheh baru je tadika.

    ReplyDelete
  7. Ish negeri kita menetap (kedah) takde dalam senarai pulak! hahaha lagipon tak penting sangat nak tau cuti sekolah sebab adriana pon belom sekolah lagik :) hehe

    ReplyDelete
  8. salam..time sek2 duli..cuti lah perkara yg xsbar nk tempuh..cuti sek best..tp skunk alam persekolahan da hbs..rindu plak..:-)..

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿