Tarikh Cuti Sekolah 2013

Salam sayang...

Ok nora nak share sikit kat sini berkenaan Takwim Persekolahan 2013.
Selalunya Kemeterian Pelajaran akan keluarkan takwim pada hujung tahun tapi kali ini awal pula diumumkan.

Cuti sekolah penggal agak berbeza mengikut negeri yang telah di tetapkan terbahagi kepada dua kumpulan iaitu A & B.

Kalender Cuti SekolahTahun 2013



Walau bagaimana pun KPM berhak membuat sebarang perubahan sekiranya terdapat perkara yang perlu diutamakan.

Jadi dengan adanya takwim ini pihak sekolah boleh merangka program dan P&P sekolah dan nora sebagai PTN17 mmg perlu tahu jugak senang nak kira cuti. Hahahahaha.

Ok nie link dr KPM Takwim Sekolah 2013

{ 8 comments.. read them below or add one }

boni kacak boni kacak 16 October, 2012 15:52
yeah yeah cuti lagi..bestnya jadi budak sekolah ni..rasa macam nak ulang balik je jadi budak sekolah..hehehehehe :P
B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z 16 October, 2012 16:31
hehehe mmg seronok lah boni kacak sy yg keje kt skolah pun trase sronok tambahan dok skolah rendah :)
Belinda Adzmi Ibu Ilhamny Belinda Adzmi Ibu Ilhamny 16 October, 2012 16:46
wa da klua, leh plan utk bercuti da tahun dpn..
Ibnuismaini Ismail Ibnuismaini Ismail 16 October, 2012 17:01
aik, awal keluar. cikgu2 dah leh plan nk jalan2 rombongan... hehe.
Budak Nakal^ ^ Budak Nakal^ ^ 16 October, 2012 20:07
yehaaa! dapat cuti hahahaha(macamlah kita ni sekolah lagi)
<<syok sendiri hihi
Mia Liana Mia Liana 18 October, 2012 10:19
wahhhh cepatnya dah keluar... excited pulak mia macam la anak tu dah besar.. heheheh baru je tadika.
Mummy Adriana Mummy Adriana 18 October, 2012 12:12
Ish negeri kita menetap (kedah) takde dalam senarai pulak! hahaha lagipon tak penting sangat nak tau cuti sekolah sebab adriana pon belom sekolah lagik :) hehe
nur naa'irah nur naa'irah 21 October, 2012 19:37
salam..time sek2 duli..cuti lah perkara yg xsbar nk tempuh..cuti sek best..tp skunk alam persekolahan da hbs..rindu plak..:-)..

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿