Kursus e-SPKWS - AIB, Genting

Wednesday, May 01, 2013

Salam sayang bloggerian!!!!

Maaf sangat2 akan kelewatan update blog dan juga kelewatan membalas kunjungan teman2 tersayang.

Actually last week nora ada kursus kewangan (spkws) di IAB, Genting. Dari 22.4.2013 hingga 25.4.2013 kursus di sana.

Mula perkabaran nora dapat tahu yang nora bakal lalui 116 anak tangga dari tempat penginapan dan tempat belajar. OMG menggeletaq lutut akak tau..

So persiapan dah buat & mmg set tak mau pkai high hill or wedges so terpaksa beli loafer..

Setiba di genting pada 22.4.2013 mengangkatlah beg dr lobi ke bilik. maklumlah xde lif hanya tangga saja..
Jadual kira pack jugaklah.. Kelas dari pagi sampai malam. So nak relaks or bersenggang2 di dlm bilik xdapatlah.. Tapi yg syoknye 1 bilik untuk 1 orang hanya share bilik air saja.. so ok lah & memuaskan jugaklah.

Sepanjang kursus merasa akak panjat tangga yg tinggi dan turun tangga yg curam.. Hamekkk kawwww sakit betis akak neh.. Tapi kuatkan jugak sebab nk menuntut ilmu. Nak tak nak kene redah gak. Lagipun kursus ni untuk diaplikasikan dlm kerja2 harian yang akan dikuatkuasakan secara online. Hamekk kawwww sumenye nak online dah tu semuanya berpangkal 'E' last2 aplikasi yg nak kene ingat E-PENING. Hahahah banyak bebeno pasword & ID yg perlu tahu & nak di update. Hayooo poning kepalo akak neh.

Tapi syoknye aplikasi SPKWS ni akan datang kewangan skolah xdak lagi gune manual, tak dak lagi keluarkan Buku Tunai yang gedabak besar tu & PATSKOM.. Semuanya akan dihujung jari.. Ngeh ngeh ngeh lembab jugak kerajaan ni. swasta dah upgrade mcm2 sistem akaun diorang. Huhuhuhu..

So target balik skolah nnti perlu siapkan dlm mse 2 minggu utk key in data dr januari - april. Haaaa kelam kabut gamoknye mana nak buat SPKWS mane nak buat KGT(kenaikan Gaji Tahunan).. Pasti akak tersemput2..

Hope sangat2 nora dapat laksanakan dengan sempurna segala kerja yang telah diamanahkan...

Ok sini ada sket juadah santapan mata mase kursus dan jugak persinggahan ke taman strawberry semasa otw balik.. 




You Might Also Like

7 ♥sweetcream♥

  1. This equipment is usually a great instrument to use for rehabilitation.



    My website :: http://getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/dumbbells-sale-further/

    ReplyDelete
  2. The very first answer is stacks of weight plates related to
    cables as portion of a metal construction.



    Feel free to surf to my web page; bowflex selecttech 552 adjustable dumbbells

    ReplyDelete
  3. Do not forget to consult with a professional well before starting to work out
    with Bowflex to guarantee its rewards and to know should you are fit for it.



    Feel free to surf to my web page www.getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/dumbbell-sets/

    ReplyDelete
  4. The motion should be clean and managed likely up and heading down.


    Look into my page http://www.getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/3-reasons-bowflex-selecttech-552-dumbbells/

    ReplyDelete
  5. If you're within the market place for dumbbells then you would like to think about how considerably space you may need, whether or not comfort is a factor, and what your budget is. You do not must devote a good deal of cash on individual weights, and you do not need to especially should you have a budget or in the event you do not have sufficient room to house the equipment. A very good substitute for individual weights is adjustable dumbbells and they're
    going to allow you far more comfort, save you cash, and save you operate out
    space in your home gym.

    Also visit my page :: Bowflex selecttech 552

    ReplyDelete
  6. Whatever tools you decide on, nevertheless, standard workouts
    3 situations weekly will provide you all the wellness advantages of
    strength coaching.

    Also visit my webpage Going in www.Getfitnstrong.com

    ReplyDelete
  7. A new Tradition from Excellence Had Forth

    Here is my blog post Panasonic PT-AR100U price

    ReplyDelete

✿Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di blog ini✿
✿Sangat dihargai dan insyaAllah kunjungan akan di balas✿
Muacssssssss!!!✿